24. aug
DRAGONS: Erik Kristiansen.
 
Storhamar protesterer ikke på poengstraffen
At Storhamar ble ilagt 15 poengs straff for svak egenkapital, er en skjønnsmessig vurdering foretatt av Norges Ishockeyforbund.

Publisert: 14.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Gardermoen
Det samme gjelder straffen Lørenskog er ilagt for sent innlevering av lisenssøknad.
- Dette er en ren subjektiv vurdering foretatt ved skjønn, bekrefter daglig leder i Storhamar, Erik Kristiansen. Han akter likevel ikke å sette i gang noen protestaksjon overfor forbundet dersom dette trekket blir stående.
- Vi er enige med forbundet om straffereaksjon og mener vi har alt å tape på å gå videre med en prosess. Når denne kommer på bordet, er vi oppe i sluttspillet. En protest da, blir forstyrrende. Så få vi heller se hva som skjer når vi nå har forbedret egenkapitalen våre med 1,8 millioner kroner. Vi håper selvsagt dette vil føre til en mindre poengstraff, men det får vi svar på den 27. januar. Det blir en slags D-dag.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke