23. aug
FIKK EN SMELL: Pål Johnsen var rystet etter taklingen fra Joachim Fridtjov Jensen tirsdag.
FOTO: Rune Steen Hansen
 
- Vi så TV-bildene, det viser klar albuetakling
Storhamar har sendt inn en rapport på Lillehammer-spiller Joachim Fridtjov Jensen etter taklingen på Pål Johnsen i midtperioden tirsdag.

Publisert: 11.mar.2015 12:36
Oppdatert: 11.mar.2015 14:34

Tv-bildene viser at Lillehammers Jensen treffer Pål Johnsen i ansiktet med albuen. Jensen fikk to minutters utvisning før høy kølle.

Se her hva skjedde!

- Vi så tv-bildene, og det viser klar albue. Slike taklinger vil vi ikke ha, og derfor valgte vi å sende det som kalles en innberettelse. Heldigvis gikk det bra med Pål. Det kunne gått mye verre, sier Storhamars manager Mathias Saxrud.

Dette er ikke den første rapporten som sendes i sluttspillet. Disiplinærutvalget i ishockeyforbundet ila Lørenskogs Christopher Henriksen tre kampers karantene etter en takling på Spartas Henrik Malmström.

Etter tirsdagens kamp mellom lagene ble det sendt rapport på Spartas Josh Godfrey etter en takling på Jeff LoVecchio. 

- Ser ikke bra ut

L.I.K.-spiller Joachim Fridtjov Jensen så selv situasjonen på TV tirsdag kveld og innrømmer at TV-bildene ikke ser bra ut. Selv trodde han hele tiden at det var høy kølle som hadde vært problemet.

– Det gikk veldig fort, men jeg har sett det på video og ser at albuen kommer opp der. Det var absolutt ikke meningen og jeg ser at det ikke ser bra ut på video. Jeg skulle gå inn for å takle med skulderen, og da jeg fikk to minutter for høy kølle trodde jeg også at det var det som hadde skjedd, sier Jensen til GD.

– Det hadde vært sykt kjedelig om dette får konsekvenser og jeg får karantene, sier Jensen til GD.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke