17. aug
MATCHVINNER: Jørgen Langdalen var involvert i det meste som skjedde mot Vålerenga tirsdag kveld.
 
Storhamar slo Vålerenga
Jørgen Langdalen avgjorde med 51 sekunder igjen å spille.

Publisert: 01.des.2015 22:08
Oppdatert: 01.des.2015 22:08

I kveld var det duket for U20-versjon av klassikeren mellom Storhamar og Vålerenga. Og det ble høydramatisk til siste slutt.

Tidlig Langdalen-scoring

Det tok ikke lang tid før de gule og blå satte inn kampens første puck i nettet bak Vålerenga-målvakt Michael Allman. Jørgen Langdalen, som til vanlig er en del av Storhamars A-lag, fant lillebror Even. Han gjorde ingen feil da han satte pucken i nettet.

svak midtperiode 

Thatsanai Øye satte inn utlikningen like etter pause, og på tampen av perioden kom 1-2-scoringen til Vålerenga. Simen Langeng ble kreditert den goalen.

thriller-periode

Storhamar var pigge fra start, og det lå en scoring i luften. Even Langdalen kriget til seg pucken foran mål og sendte den til bror, som elegant satte pucken opp i det lengste hjørnet.

Storhamar-keeper Jonas Strand skulle spille en pasning ut i midten, og var uheldig da pucken ble snappet opp av en Vålerenga-spiller. Det første forsøket gikk i stolpen, før Håkon Andersen kunne dytte pucken over streken.

Men så våknet Storhamar til liv, og Vetle Lindstad og Anders Gulliksen gikk foran. Førstnevnte vant pucken bak mål, så opp og spilte ut til en umarkert Gulliksen, som dro seg inn og la pucken i bue over Allman.

Med 51 sekunder igjen å spille kom matchvinner-scoirngen. Jørgen Langdalen fikk en nydelig pasning fra Lindstad, dro pucken på backhand og satte den elegant i mål. Jubelen steg i taket.

Vålerenga maktet ikke å sette Storhamar under skikkelig trykk i løpet av de siste sekundene, og Storhamar slo rivalen for første gang på U20-nivå for sesongen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke