17. aug
 
Storhamar-svensker får NHL-hjelp
Jacob Berglund og Hampus Gustafsson trener knallharde økter med NHL-stjernen Magnus Pääjärvi Svensson.

Publisert: 10.jun.2015 19:00
Oppdatert: 10.jun.2015 19:19

Mens Storhamar-gutta trener knallhardt i Hamar, kjører Jacob Berglund, Hampus Gustafsson og Magnus Pääjärvi Svensson sitt eget løp i Malmø.

Magnus Pääjärvi Svensson ble draftet tidlig i den første runden av Edmonton Oilers i 2009. Siden den gang har han rukket å gjøre 71 målpoeng på 228 kamper i NHL. Han har spilt to VM-turneringer for Sverige, og  deltatt i fire U20-VM.

vil bli raskere

Jacob Berglund forteller litt om hva han fyller dagene med under sommeren.

- Jeg og Hampus kjører mye styrke sammen, og vi prøver hele tiden å pushe hverandre så mye vi klarer, sier Berglund, før han legger til:

- Med Pääjärvi blir det mer istrening og kondisjon. Vi prøver å kjøre korte, harde intervaller for å bli raskere. Alt handler om det. Han har fått noen skøyteprogram som jeg aldri har sett før, og det er veldig kult å få være med på det han gjør. Det er ikke noe snakk, vi bare kjører på, sier Berglund.

håper på chl-suksess

Berglund ble en braksuksess i Storhamar-trøya i fjor, med sine 71 målpoeng på 55 kamper. Nå er han offensiv før neste sesong.

- Jeg gleder meg virkelig til neste sesong. Det blir utrolig morsomt å møte Sparta Praha og Geneve i Champions Hockey League, og det hadde betydd så mye for byen og alle som bryr seg dersom vi kunne fått en seier, avslutter Jacob Berglund, som i dag spilte en svak golfrunde.

- Golfen gikk elendig i dag, men sånn er det noen dager, gliser svensken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke