9. des
 
Dragons tapte på overtid
(Storhamar - Lørenskog 4-5 etter overtid): Martin Gran scoret sine to første seniormål da Storhamar tapte mot Lørenskog

Publisert: 18.sep.2014 18.04
Oppdatert: 19.sep.2014 07.52

Martin gran-show

Storhamar startet kampen i voldsomt tempo og trykket Lørenskog hardt. Etter kun 31 sekunder måtte Mats Trygg felle Christian Larrivée på vei gjennom. Storhamar fikk kampens første overtallsspill, men det skulle vise seg å å bli en dyr affære. En lang pasning ble mottatt av Wacey Rabbit. Han så opp og spilte Lars Erik Spets på åpent mål. Spets gjorde ingen feil, og plutselig var det Lørenskog som ledet, selv om Storhamar hadde en spiller mer på isen. 

Men så våknet Martin Gran! Først gjorde han 1-1 etter et vakkert soloraid. Kun to minutter senere satte 96-modellen like så godt inn 2-1 på nesten samme måte. Hamar OL-Amfi har fått et ny helt! 

Lørenskog dominerte midtperioden

Lørenskog tok tidlig tak i den andre perioden. Storhamar hang etter og måtte ta utvisninger for å holde tritt. Før to minutter var spilt, satt to Storhamar-spillere utvist. Lørenskog trykket på gjennom hele sitt overtallsspill, men en god Andrew Engelage holdt Storhamar inne. 

Men selv om Lørenskog eide perioden, var det Storhamar som skulle få det første målet. Etter mye klabb og babb foran Lørenskog-målet spratt pucken ut til måltyven Joakim Jensen. Han lot seg ikke be to ganger og satte inn 3-1 til Storhamar. Lørenskog-spillerne protesterte voldsomt for det de mente var offside i målgården.

Helt på tampen av perioden fikk Lørenskog sin redusering. Landslagsbacken Mats Trygg la på et tungt slagskudd fra blålinja. Pucken spratt ut til Christian Søderstrøm som fikk en enkel oppgave med å sette inn 3-2 fra kloss hold. 

utvisninger ødela muligheten for tre poeng 

Storhamar startet tredje periode best. Dragons-gutta fikk spillet akkurat dit de ville. Men med lite tid igjen, måtte Christian Larrivée og Magnus Eikrem Haugen sette seg i utvisningsboksen. Lørenskog var effektive og scoret mål både i fem mot fire og fem mot tre. Dermed var det Storhamar som måtte jakte utligning på tampen. 

Med under to minutter igjen å spille, kom utligningen for Storhamar. En løs puck ble lagt på mål, og der kriget Storhamar-spillerne som løver. Til slutt var det Mads Hansen som fikk dyttet pucken over streken fra kloss hold. Dermed måtte vi har forlengning for å avgjøre hvem som skulle få med seg to poeng. 

Eikrem Haugen-feil

I sudden var det Storhamar som dominerte spillet, men uten å få pucken over streken. Med under to minutter igjen å spille, kom scoringen. Magnus Eikrem Haugen skulle spille en enkel pasning opp i midtsonen, men pucken gikk i stedet til Mats Trygg. Han sendte den opp til Mats Frøshaug, som kom inn i stor fart og satte pucken i krysset.

FØr kampen

Storhamar åpnet sesongen knallsterkt med en solid 2-4-seier mot erkerival Vålerenga på Jordal Amfi. På lørdag kom de ned på jorden, da Lillehammer ble for sterke og vant 1-4 i Hamar OL-Amfi.

Siden den kampen, har Storhamar kvittet seg med svenske Daniel Despotovic. Despotovic fikk kun to kamper for Storhamar og gjorde ingen målpoeng. 

Storhamar må fortsatt klare seg uten Jimmy Andersson og Andreas Øksnes. Andersson er ventet å være tilbake om kort tid, mens Øksnes fortsatt må vente.

Storhamar og Lørenskog møtte hverandre til treningskamp 28. august. Da vant Dragons 3-2.

Storhamar stiller følgende lag: I mål: Andrew Engelage/Daniel Jørgensen.

1. rekke: Erik De La Rose, Stein Andrè Hagen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Anders Theodor Braavold - Lars Erik Hesbråten, Linus Johansson, Eirik Skadsdammen.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Adrian Saxrud Danielsen - Martin Gran, Mads Hansen, Ole Petter Øvergaard.

4. rekke: Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke