22. aug
FOLKEFEST: Hamar-folket gikk mann av huse for å se på Andrew Engelage og de andre Storhamar-spillerne under den avgjørende NM-finalen i fjor.
FOTO: Christian E. Bergheim
 
Onsrud skuffet over TV 2
Storhamar ønsket å vise morgendagens syvende semifinale på Stortorget, men ville ikke betale 50.000 til TV 2.

Publisert: 08.apr.2016 17:55
Oppdatert: 08.apr.2016 17:55

I morgen braker Stavanger og Storhamar løs i den syvende og avgjørende NM-semifinalen i Stavanger.

Men reiseveien er lang, flybillettene dyre og bortefeltet har ikke ubegrenset med plass.

skuffet

Derfor har Stein Onsrud og Truls Røise jobbet for å få få vist kampen på storskjerm på Stortorget - slik som de gjorde i fjor. Men Storhamar og TV 2 er ikke enige om pris, og derfor blir det ingen kamp på Stortorget.

- TV 2 tar 50.000 for kampen, og det kan ikke vi betale for å vise vår egen semifinale, sier arrangementansvarlig Stein Onsrud.

vil ikke gi bort kampen

Stein Brændeland, som er direktør for TV 2 Brukerbetaling, mener at hockeyrettighetene ikke kan gis bort.

- Det er produkt vi selger, og da må vi ta betalt. Vi har egne satser for hvor mye vi tar for større tilsetninger. Det samme gjorde vi da vi sendte EM på Kontraskjæret, eller hvis vi har storskjerm på Sentrum Scene, for å nevne noe, sier han.

Onsrud mener at Storhamar har vært svært viktige for hockeysatsingen til TV 2, og mener derfor at TV-giganten burde åpent for å gi Hamar-folket noe tilbake.

- Selv om TV 2 er i sin fulle rett til å nekte oss visning, så er vi ikke særlig fornøyde med denne avgjørelsen, for å si det mildt. Dette burde vært en enkel gest for TV 2, og det ville gitt meget god reklame for norsk ishockey og for Hamar, sier Stein Onsrud.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke