20. aug
Ute: Lars Løkken Østli har lenge slitt med en vond skulder.
 
Løkken Østli ute, Lindahl trolig tilbake
Storhamar-stallen er i ferd med å bli komplett igjen.

Publisert: 22.okt.2015 19:15
Oppdatert: 22.okt.2015 19:14

Magnus Lindahl har slitt med en vond ankel i sin  første høst som Storhamar-spiller. Nå er han endelig tilbake etter et to måneders langt skademareritt, og det er godt for ham.

befriende 

– Det er en befriende følelse å endelig være tilbake på is med gutta. Man blir litt for seg selv når man er skadet, og det har vært tungt å gå skadet så lenge. Det er deilig å være med gutta igjen, sier han.

– Hvordan er muligheten for at du spiller mot Stjernen lørdag?

– Jeg har et håp om å spille, og jeg og Marius Engen (manuelterapeut) må legge en plan for hvordan veien blir lagt videre. Jeg har selvfølgelig lyst til å spille lørdag, sier han.

stresser ikke

Lars Løkken Østli har slitt lenge med en vond skulder. Men snart er han tilbake på is igjen.

- Skulderen blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg har vært med litt de siste dagene, men det er fortsatt for tidlig for meg å trene fullt, sier han, og legger til: 

- Jeg har lært av gamle skader. Før stresset jeg hele tiden da jeg var skadet, men nå har jeg lært meg å bruke den tiden det tar, sier Løkken, som ikke skjønner hvorfor Storhamar har vært så ujevne.

- Vi har vært veldig opp og ned, og det er vanskelig å skjønne hvorfor det har vært sånn. Gutta vil så mye, men har slitt med å få det ut i kamp, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke