buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TAPTE: Storhamar tapte enda en seriekamp og Sparta kunne juble for poengene.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
 
Storhamar ga bort seieren mot Sparta
(Storhamar-Sparta 3-4): Sparta utnyttet seg av grove Storhamar-feil og sørget for at hjemmelaget tapte nok en seriekamp.

Publisert: 12.nov.2015 17:37
Oppdatert: 12.nov.2015 21:54

I kveld tok Storhamar imot fjorårets semifinalemotstander Sparta hjemme i Hamar OL-Amfi. Og det var til slutt gjestene som kunne juble for alle tre poengene.

Stoppet av stolpen

Etter en fartsfylt, men sjansefattig første halvdel av 1. periode var det Storhamar som tok tak i kampen.

To og et halvt minutt før pause var plutselig landslagsspiller Alexander Reichenberg alene med Sparta-målvakt Tommy Johansen. Reichenberg overlistet den tidligere Storhamar-keeperen, men ble stoppet av metallet. 

Halvminuttet senere fikk hjemmelagets Christian Bull to minutters utvisning for tripping. Det skulle vise seg å bli skjebnesvangert. Sparta satte fart på pucken og til slutt havnet den hos Patrick Eriksson som satte gummiskiva forbi en utspilt Oskar Östlund.

Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 1-0 til Sparta etter de første 20 minuttene.

Straffemiss og utlikning

Storhamar fortsatte kjøret mot Sparta-målet også i midtperioden, men det tok lang tid før hjemmefansen kunne juble.

For gjestene fikk muligheten i overtall helt i starten av perioden, og Sparta var nær en ny overtallscoring. Didrik Nøkleby Svendsen plukket opp pucken etter en dropp, gikk to skritt inn i banen og dundret pucken i stolpen. Men Storhamar slapp med skrekken.

Så bølget kampen fram og tilbake med flere gode muligheter til begge lag før Storhamar og Mikael Zettergren fikk straffe 12 minutter ut i perioden. Svensken dro til med et godt skudd, men pucken gikk rett i Johansens venstre stolpe og ut.

Men det skulle bli grunn til å juble i Amfi'n. 36 minutter og 21 sekunder ut i kampen fyrte Andreas Øksnes av et skudd som gikk via kølla til Reichenberg. Pucken landet til slutt på bladet til Erik de la Rose, som fikk en enkel oppgave med å sette inn utlikningen og sende lagene i garderoben på stillingen 1-1.

Grove forsvarsfeil ble avgjørende

Etter Storhamars solide avslutning på 2. periode trodde samtlige av de 2213 frammøtte tilskuerne at vertene skulle gå ut i hundre de siste 20 minuttene, men da kom de personlige feilene.

Fire minutter ut i perioden forærte Andreas Øksnes pucken til sin gamle lagkamerat Fredrik Lystad Jacobsen. Han spilte enkelt fri Jeff Jubinville som satte inn 1-2.

Tre minutter senere fortsatte Storhamar gavmildheten i egen sone. Oskar Östlund skulle bare gi Scott Hotham pucken, men pasningen ble altfor kort. Dermed kunne Nøkleby Svendsen runde svensken og sette inn gjestene tredje scoring.

Heldigvis for hjemmelaget svarte de fort. De kom to mot en og de la Rose serverte toppscorer Joakim Jensen. Målsniken bommet på sin første avslutning, men satte egen retur.

Det kokte skikkelig i sluttperioden og drøye sju minutter før slutt fikk Lystad Jacobsen pucken, kjempet seg forbi alt og alle, og sikret seieren for Sparta mot gamle lagkamerater.

For selv om Eirik Skadsdammen styrte inn 3-4-scoringen med sju sekunder igjen på klokka hjalp det så lite. Storhamar tapte nok en seriekamp i Hamar OL-Amfi.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Scott Hotham, Christian Bull - Magnus Lindahl, Mikael Zettergren, Joakim Jensen.

2. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Alexander Reichenberg, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

3. rekke: Lars Løkken Østli, Patrik Bäärnhielm - Eirik Skadsdammen, Martin Blakseth Huse, Martin Rønnild.

4. rekke: Jimmy Andersson - Lars Erik Hesbråten, Jørgen Langdalen, Martin Gran.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SLØSTE: Her bommet Mikael Zettergren på straffe.
FOTO: Håkon T. Kristiansen
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat