14. des
KLAR: Joakim Jensen er klar til å kjempe for å få i gang Storhamar igjen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
- Vi må være mer aggressive
Joakim Jensen håper Storhamar kan restarte seg selv i kveld.

Publisert: 19.nov.2015 06.25
Oppdatert: 19.nov.2015 07.36

I kveld kommer Manglerud Star på besøk til Hamar OL-Amfi. Toppscorer Joakim Jensen ser lyst på å møte Oslo-klubben.

GODE TRENINGER

- Vi har vært ganske langt nede en stund nå. Jeg synes vi har spilt med veldig dårlig selvtillit. Nå må vi må legge den dårlige perioden bak oss. Vi fikk en samling i bånn etter kampen i helga. Nå har vi fått inn noen nye impulser utenfra, og det har sett bedre ut på trening, sier Jensen, som håper Storhamar kan være litt tøffere i måten å spille på.

- Vi må komme ut litt freshere, spille med positiv energi. Jeg håper og tror at vi kan komme ut og være aggressive over hele banen, sier Jensen, som synes laget har fremstått passivt den siste tiden.

SKADDE SPILLERE

Christian Larrivée er fortsatt skadet, men Jensen er klar på at han ikke bryr seg om hvem som spiller og ikke.

- Christian betyr veldig mye for hele klubben, men vi kan ikke gå rundt og tenke på de skadde spillerne våre. Vi må ta tak selv, sier han, før han legger til:

- Jeg, Mikael (Zettergren) og Eirik (Skadsdammen) har spilt noen kamper sammen nå, og jeg synes det har fungert bedre og bedre. Det har sett ålreit ut på trening, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke