20. aug
GOAL: Her har akkurat Christian Larrivée senket Sparta Praha i O2 Arena.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen
 
Storhamars eventyrlige CHL-høst
Les Bendik Havdal Eriksens blogg her på h-a.no!

Publisert: 14.des.2015 19:11
Oppdatert: 15.des.2015 06:32

Bendik Havdal Eriksen har fulgt Storhamar gjennom hele 2015. Nå har har satt opp sin topp-3-liste over årets høydepunkter.

"Da Christian Larrivée måtte sette seg i utvisningsboksen med lite tid igjen å spille, var det nok ikke så mange som trodde på borteseier. Storhamar håndtere undertallsspillet perfekt, og nevnte Larrivée kom ut fra boksen til dekket bord. Lars Erik Hesbråten kastet seg frem, fikk kølla på pucken, og plutselig var Larrivée alene med den tsjekkiske landslagsmålvakten, Tomáš Pöpperle. Storhamar-kapteinen holdt en Praha-back unna og skjøt skiva mellom beina på målvakten. Publikum gikk bananas bak mål. Selv om undertegnede var det på jobb, var det meget vanskelig å ikke la seg rive med. Oskar Östlund, som sto på hodet hele kampen, vartet opp med en utrolig redning på tampen av oppgjøret. Storhamar slo Sparta Praha 2-1 i O2 Arena!"

Les Bendiks blogg her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke