20. aug
 
Storskjerm på lørdag
Njål Berge i Storhamar lover fansen på Hamar et finalearrangement.

Publisert: 16.apr.2015 23:28
Oppdatert: 17.apr.2015 06:54

Lørdag klokka 18 når den høydramatiske NM-finalen sitt definitive klimaks. 60 effektive hockeyminutter skal avgjøre den utmattende gullkampen i Stavanger.

Under de tre foregående kampene i DNB Arena har den gjenværende Storhamar-fansen på Hamar, inkludert ordfører Morten Aspeli, hatt Hamar Sports Bar som sitt store samlingssted.

Når hele sluttspillet skal avgjøres i løpet av én thriller-finale i Rogaland, må imidlertid både kapasiteten og skjermstørrelsen økes.

HOCKEY I KULTURHUSET?

Det har Njål Berge i Storhamar Hockey skjønt.

- Vi jobber med å få til et arrangement på lørdag i en av salene på kulturhuset, forteller Berge, som har nok å gjøre etter at sliteseieren i Hamar OL-Amfi utsatte Storhamars sommerferi i to døgn. 

-  Blir det hockeyfinale på storskjerm i Kirsten Flagstad-salen?

- Vi håper det, men foreløpig er ingenting klart. Et annet alternativ er å låne en av salene på kinoen, forklarer Berge, som uansett kan love én ting:

- Det blir et eller annet for Storhamar-supportere på Hamar på lørdag.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Njål Berge (arkivfoto)
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke