22. aug
STORFORM: Joakim Jensen (f.v.), Eirik Skadsdammen og Christian Larrivée har virkelig fått det til å løsne utpå isen. Mot Manglerud Star plukket de sju poeng, og forsterket rekka med kamper med solid poengfangst. Foto: Fredrik Olastuen
 
Superrekka tilbake i toppform
Det har virkelig løsnet for førsterekka, etter at Cristian Larrivée, Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen ble gjenforent.

Publisert: 01.feb.2016 04:00
Oppdatert: 01.feb.2016 04:00

Småpene 29 målpoeng har de tre notert seg for til sammen på de tre siste kampene. Man kan trygt si det har løsnet for Larrivée, Skadsdammen og Jensen, som sist sesong herjet med motstanderne i eliteserien.

– Nå kan jeg endelig sove bedre om nettene, sier en smørblid Larrivée, som noterte seg for tre poeng mot Manglerud Star.

Han er glad for at toppformen er på vei tilbake for hans egen del, og han erkjenner at han har hatt en del søvnløse netter.

– Ja, jeg hadde det. Med sykdom, skader og dårlig form da jeg kom tilbake, så var det en tung tid for meg. Jeg tenkte altfor mye i stedet for å ha det gøy. Nå synes jeg at formen kommer mer og mer for hver eneste dag, sier han.

God flytperiode

Sist sesong plukket superrekka utrolige 181 poeng fordelt på hver av de tre. Så langt denne sesongen har det ikke blitt fullt så mange poeng, men 29 poeng på de siste tre kampene er imponerende. Totalt har de plukket 85 poeng denne sesongen.

Jensen er glad for at poengene renner inn, noe som er viktig inn mot sluttspillet som begynner om litt over en måned.

– Vi har hatt veldig flyt de siste kampene, og hatt en del som har gått inn. Det er godt, det. Det bygger selvtillit. Greit å komme med masse selvtillit inn i sluttspillet som begynner snart, sier Jensen.

Mot Manglerud Star var de tre nok en gang meget solide. I den tredje kampen etter at de ble gjenforent og satt sammen i rekke igjen.

Tilbake i storform

– Vi har tenkt veldig mye på hvordan vi skal få det til å løsne. Jeg synes alle tre har spilt ganske bra, men poengene kom ikke. Nå er vi tilbake sammen, og poengene har begynt å komme, sier Larrivée.

Han mener det er avgjørende for Storhamars sjanser på NM-gull at flere rekker har begynt å produsere poeng. – Det fungerte bra i fjor, og jeg føler vi er tilbake der vi var forrige sesong. Vi må bare fortsette, og det er bra for laget. Vi trenger minst to rekker som kan produsere poeng i hver kamp, sier Larrivée.

Skadsdammen er enig med rekkekompisene, og han mener det er avgjørende at rekka deres har begynt å produsere poeng.

– Men vel så viktig er det at det har løsnet i power play. Der har vi slitt tidligere i sesongen, og det er viktig at det funker inn mot sluttspillet, forklarer Skadsdammen til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke