15. des
SJEF: Stian Bekkelund
 
Flere Storhamar-fans kan ha blitt utestengt etter slåsskamp
Flere Storhamar-fans var involvert i bråk da Storhamar slo Stjernen 2-0 lørdag.

Publisert: 25.okt.2015 14.54
Oppdatert: 26.okt.2015 19.03

Flere Storhamar-fans var involvert i en episode som utspant seg i sekundene etter at sluttsignalet gikk i Stjernehallen lørdag kveld.

Det startet med at Eirik Skadsdammen ble sendt i dusjen etter å ha taklet Robin Axbom. Han ble liggende lenge på isen, og dermed sier reglene at Skadsdammen måtte gå i dusjen. 40 sekunder ut i overtallsspillet kom en frisk og rask Axbom på isen igjen. Det frustrerte de mange tilreisende Hamar-supporterne. Stemningen blant dem ble røffere.

Etter kampen prøvde Storhamar-supporterne å ta seg inn i spillerboksen, og Martin Bjørsland (som ikke hadde spilt et eneste bytt) og en supporter havnet i et realt slagsmål mens vakter og andre strømmet til situasjonen.

Martin Bjørsland, som hevder han ble spyttet på, sa følgende til Demokraten etter bråket:

— De kan få lov til å si hva de vil, men jeg aksepterer ikke å bli spytta på. Det er derfor jeg reagerer som jeg gjør i den situasjonen, sier Martin Bjørsland til Demokraten etter kampslutt.

Supporterleder Stian Bekkelund er klar på at vold og fysiske reaksjoner overhodet ikke er akseptert.

- Vi aksepterer ikke slik oppførsel som vi så i går. Vi har beklaget det på vår Facebook-side, og det kan jeg godt gjøre igjen.

- Vil noen av de involverte bli utestengt fra supportergruppa?

- Vi har tatt opp saken internt, og det er det eneste jeg vil si om den saken. Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke