17. jul
FRUSTRERT: Tommy Johansen var ikke blid etter kampen mot Stavanger tross 51 redninger. Det burde ha blitt minst 52 hvis en motspiller ikke hadde jukset. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
Surt tap etter juks
Serielederen måtte jukse for å slå Storhamar. Tommy Johansen skulle bare enkelt ta ned pucken i spilleforlengelsen da armen hans ble løftet av ei kølle.

Publisert: 29.des.2011 06:39
Oppdatert: -

- Det er helt utrolig at dommerne ikke ser det. En gang før i kampen sa jeg fra at Lars Peder Nagel bare drev med tjuvtriks mot meg, og rett før den siste droppen i spilleforlengelsen ba jeg dommerne følge med, men ingen så noe som helst, sier Tommy Johansen frustrert.
Aldri opplevd maken
Han burde egentlig ha blitt helten i går. Stavanger forsøkte alt for å overliste 24-åringen. Han stoppet 51 (!) skudd i kampen, og slapp inn bare to pucker i undertall.
Så kom den episoden som avgjorde i sudden death.
Fredrik Lystad Jacobsen fikk en utvisning bak eget mål da Martin Strandfeldt falt lett. Oilers fikk spille i overtall og vant droppen. 12 sekunder senere lå pucken i nettet etter et skudd fra Martin Strandfeldt.
- Jeg hadde full kontroll på pucken og skulle bare enkelt plukke den ned da Nagel løftet hånda mi. Jeg har opplevd å bli påkjørt og knuffet på, men aldri så regelrett juks.
- Greit i kampens hete
Stavanger-trener og Hamar-mann Petter Thoresen innrømmet etter kampen at det var juks.
- Men sånne ting er greit i kampens hete. Jeg hadde nok blitt like forbanna om det hadde skjedd med min målvakt, men det var ikke stygt på noen som helst måte, understreker Thoresen som synes Storhamar gjorde en veldig god kamp.
- Jeg tror vi bare må innse at spillerne som driver med denne idretten fortsatt er lenger framme enn dommerstanden. Det var mye rart begge veier i denne kampen, og det er kanskje lettere å gjøre sånne ting mot slutten, når dommerne ikke er helt med, sier Thoresen.
- Må se at vi er et topplag
Storhamar-trener Michael Smithurst har ikke sagt ett ord om dommerne til HA-sporten hele sesongen, men i går klarte han ikke helt å holde seg.
- Det er surt når du jobber og blør for drakta, og får slike mål imot. Jeg skal ikke si noe annet enn at forbundet må innse at vi er et topplag, og sende representanter til å dømme etter det. Jeg synes ikke dommerne var heldig i Sarpsborg heller, og det er surt når vi reiser landet rundt for å spille kamper, sier Smithurst, og legger til:
- Jeg skylder ikke på dommerne, bare så det er sagt. Oilers føler sikkert at de skulle ha vunnet, men vi kunne faktisk også ha vunnet. Vi hadde sjanser til det.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke