buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
I TET: Eirik Skadsdammen legger ut i tet, fulgt av Mats Larsen Mostue, Simen Hoel Johannessen og Martin Blakseth Huse. Original bildetekst:I TET: Eirik Skadsdammen legger ut i tet, fulgt av Mats Larsen Mostue, Simen Hoel Johannessen og Martin Blakseth Hu
 
Suverent best kondis
I hele sommer har Rune Gulliksen bevisst brukt mye tid på å forbedre spillernes kondisjon. Lørdag kom svaret under årets Ironman: Seks mann under 11 minutter på 3.000 meter og tre blant de fire beste.

Publisert: 24.aug.2009 05:02
Oppdatert: -
HAMAR: Ironman arrangeres årlig på Toppidrettssenteret. Alle klubbene i GET-ligaen deltar og de testes i sprint, 40 meter, 3.000 meter, spenst, knebøy, benkpress, chins, brutalbenk og kassehopp. På løpedelen var det altså Storhamar som imponerte mest.

Eirik Skadsdammen og Ørjan Mikkelsen vant 3.000-meteren sammen med tiden 10.06. Mats Larsen Mostue kom på fjerdeplass med 10.40. Spartas Cato Cocozza sneik seg inn imellom på 10.38. Det er resultater som trener Rune Gulliksen er fornøyd med.

Ørbæk under 11 minutter
- Det er godt å se at det gir resultater. Vi har brukt mye tid på løping i sommer, sier Gulliksen.

I tillegg til de tre nevnte, løp Daniel Wälitalo og Joakim Jensen inn på 17.- og 18. plass, med tidene 10.55 og 10.57.
Mest gledelig var det nok at Cato Ørbæk sneik seg under 11 minutter for første gang.
- Det er meget sterke resultater for hockeyspillere. Det snakk om gutter som veier godt over 80 kilo, og det litt å bære rundt på, sier Gulliksen.
Dragenes dårligste ble Lars Løkken Østli med 11.40.

Skads på andreplass
Lillehammers 18-åring Petter Røste Fossen ble årets Ironman. Eirik Skadsdammen endte 55 poeng bak unggutten.

- Jeg hadde forventa at Eirik skulle være blant de 4-5 beste. Derfor er det gledelig at han blir nummer to, forteller Gullik.
- Eirik jobber hardt hver eneste dag og det er ikke tilfeldig at han er blant Norges best trente hockeyspillere.
Martin Blakseth Huse ble dragenes beste på den andre løpsøvelsen, 40 meter sprint. 20-åringen løp inn på 5,06. Kun slått av sammenlagtvinneren Petter Røste Fossen og Comets Einar Egerland.
I lagkonkurransen ble Storhamar «bare» nummer sju. Det skyldes at i mange øvelser manglet Storhamar flere deltakere, som derfor ga Storhamar mange minuspoeng.
- Jeg er godt fornøyd med de prestasjonene som ble gjort. De som har skader kan vi nesten ikke tvinge til å delta, sier Gulliksen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat