25. jun
 
Svarte på tiltale
Dragons knuste Sparta Sarpsborg 3-1 i åpningskampen i Get-ligaen. Overraskende for mange, etter en rekke svake treningskamper. Trener Michael Smithurst er derimot ikke overrasket. 

Publisert: 15.sep.2013 16:37
Oppdatert: -

Dragons var på ingen måte favoritter i åpningskampen mot Sparta, men leverte likevel varene. 

Anført av en suveren førsterekke med Fredrik Lystad Jacobsen, Mads Hansen og Christian Larriveé, senket dragene sarpingene. 

- Gjorde som planlagt

Det var naturligvis en fornøyd Dragons-trener etter kampen. Han kunne ta med seg mye positivt videre fra denne kampen. 

- Vi viser at vi kan være gode vi og. I dag gjør vi som avtalt og planlagt på forhånd og spiller veldig godt. Naturligvis har vi fremdeles mye å jobbe med, men det så absolutt bra ut, sier Smithurst. 

Dragons tapte alle treningskampene før seriestarten, men tok likevel seieren i dag. De som tvilte på at Dragons kunne vinne hockeykamper, fikk seg en på trynet. 

- Vi har alltid hatt trua på det vi driver med. Mange ser bare resultatet, uten å vite hvaslags lag vi stiller. Med seier må jeg si det var veldig godt å for alvor komme i gang igjen, sier han.

Må stå kampene

Hjemmelaget gikk rett i strupen på Sparta og scoret allerede etter 46 sekunder ved Lars Løkken Østli. Senere i perioden la Nathan Martz på til 2-0, før Jimmy Andersson dundret inn 3-0. 

Jonas Djupvik Løvlie reduserte for gjestene, men mer ble det ikke. 3-1 og drage-jubel var fasiten ved kampslutt.

- Periodevis og spesielt mot slutten så synes jeg det butter litt imot. Det er skuffende, og vi bør klare å stå imot hele kampen. 

På hvilke spillere han mente gjorde det spesielt godt, svarer han følgende:

- Mads Hansen og Pål Johnsen blant annet. I tillegg er unggutta Dagfinrud og Eikrem Haugen gode. Det er moro, sier han. 

Vålerenga neste

Torsdag er neste seriekamp. Da venter Vålerenga i Jordal amfi. 

- Vi skal bygge videre på det som skjedde i denne kampen. Etter tapet mot VIF i treningskampen, er vi revansjelystne og skal nok gjøre en bedre forestilling i den kampen, sier Smithurst. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke