20. aug
Sjokkert: Svein-Erik Edvartsen
 
Svein-Erik Edvartsen: - Spesielt at forbundet reagerer nå

Publisert: 19.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Tidligere adm.dir. i Dragons, Svein-Erik Edvartsen, fikk sjokk da han hørte om sanksjonene mot gamleklubben.
- Jeg er overrasket at det sanksjoneres nå, halvannen måned før regnskapet avsluttes. Hva om Storhamar får inn inntekter som gjør at klubben likevel innfrir kravene til lisens? Jeg synes også det er merkelig at det ikke ble sanksjonert etter at regnskapet for 2011 ble lagt fram med et underskudd på fem millioner kroner. Jeg hadde forstått om forbundet hadde reagert da. Det skjedde ikke. I løpet av min tid som leder av Dragons, ble egenkapitalen forbedret med 6.459.035 kroner, Nå er den negative egenkapitalen nede på 4,8 millioner kroner. Klubben er på rett veg. Det holder ikke å si at nok er nok nå. Sanksjoner før regnskapsåret er over, er helt galskap. Forbundets håndtering av denne saken er meget spesiell, for å si det forsiktig, sier Edvartsen, som underes over hockeypresidentens uttalelser om at en anke neppe ville føre fram: Så vidt jeg vet, skal ikke han behandle anken, og hvorfor aksepterte hockeyforbundet for et par uker å gi godkjennelse til en ny spiller når de visste om den økonomiske situasjonen i klubben?
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke