16. jul
 
Svensk eliteserie- spiller til Hamar
Carl Oscar Bøe Andersen jobber for å få til et tett samarbeid med den svenske eliteserieklubben Södertälje. I går spilte Andreas Gröndahl (19) mot HV 71. I dag kommer han til Hamar på prøvespill.

Publisert: 16.okt.2009 08:11
Oppdatert: -

HAMAR: Utveksling av spillere kan bli en viktig del av et slikt samarbeid.
Gjennom Eide
- Tidligere Storhamar-spiller Patrick Eide er en nøkkelperson her. Vi har mye kontakt med ham, og han kjenner Södertälje godt, sier Bøe Andersen, som beskriver Gröndahl slik:

- Han er løper, ganske liten, godt skolert, er god på skøyter - og blir betegnet som et kjempetalent.
Han kommer som nevnt til Hamar i dag, og skal være her en uke.
Kanskje blir han Dragons-spiller.
- Det blir spennende å se ham på trening, sier Coba.

Spilte i går
I går spilte Gröndahl mot HV 71. Han har spilt i åtte av ni kamper for Södertäljes A-lag så langt, men står uten målpoeng.

Forrige sesong produserte han 55 poeng på 41 kamper for det eldste juniorlaget til den svenske klubben. Han har også landskamper for Sveriges U19-lag.
Carl Oscar Bøe Andersen håper dette kan være starten på et tett samarbeid.

Får besøk
- Vi ønsker å etablere et tett samarbeid. Jeg har pratet med sportssjefen, og planen er at han og klubbdirektøren skal komme hit. Og kanskje vi reiser dit. Vi har helt sikkert mye å lære av dem. Det perfekte i dette opplegget er at Patrick Eide har et nettverk i Hamar, og han har fortsatt et hjerte for Storhamar, sier Coba, og legger til:

- Slik jeg har forstått det, vil de at Gröndahl skal få mer spilletid enn han får i Södertälje nå, sier Carl Oscar Bøe Andersen.

Jobber med Saxrud
En annen spiller som kan spille i gult og blått etter hvert er Christian saxrud, som spilte i Comet. Han er i opptrening etter en leddbåndskade.

- Vi jobber med å skaffe ham jobb, så får vi se, sier Bøe Andersen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke