5. des
KLAR: Linus Johansson er klar for Dragons.
FOTO: ikoskarshamn.se
 
Svensk senter klar for Dragons
Linus Johansson (22) fra Olofströms IK er klar for Storhamar Dragons. I tillegg forlenget fire spillere kontrakten sent fredag kveld.

Publisert: 23.mai.2014 23.24
Oppdatert: 23.mai.2014 23.32

Linus Johansson er en "voksen" spiller med sine 1,91 og 94 kilo. Han produserte 58 poeng i svensk 1. divisjon for Olofströms IK forrige sesong. Han spilte også fem kamper for Oskarshamn.

- Rune Gulliksen har gjort en bra jobb med referanser. Vi har fått gode tilbakemeldinger. Han er en spennende spiller, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget.

I tillegg den svenske senteren er Andreas Øksnes, Adrian Saxrud Danielsen, Anders Braavold og Lars Erik Hesbråten klare for en ny sesong i gult og blått. De fire ble også klare fredag kveld.

Etter det HA-sporten erfarer var Frisk Asker ivrige på å få signaturen til Øksnes.

- Vi er veldig godt fornøyde med at han valgte å fortsette her.

Storhamar venter på svar fra den svenske målvakten Kevin Lindskoug, som spilte i Allsvenskan for Rögle forrige sesong. Der har Dragons fått konkurranse fra en allsvensk klubb.

- Hvis han takker nei har vi flere spennende målvakter på lista, sier Sjur Rakstad-Larsen, som venter på svar fra Eirik Skadsdammen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke