20. jun
OMDISKUTERT: 3-2-scoringen.
 
Tabbedommer skamfull etter hanskescoring
Dommer Roy Stian Hansen står hardt på at han ikke så at Jeff LoVecchio scoret med hansken mot Storhamar Dragons, men legger seg flat for kjempeblemmen.  

Publisert: 18.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

TV-bildene viser så tydelig hva som skjedde ved Lillehammers 3-2-scoring, og hvor god sikt dommeren hadde, at det er vanskelig for mange å forstå dommerens kjempetabbe.
- Jeg oppfattet aldri at han skjøv pucken over mållinja med hansken. Jeg sier i TV2-opptaket til spillerne at jeg har ekstremt fokus på pucken, og det står jeg ved. Én ting var viktig: Er pucken over linja eller ikke? Kanskje fikk jeg tunnelsyn. Helt ærlig, sier Hansen til HA.
Han har likevel innsett at det var feil å dømme mål, og er ikke høy i hatten dagen derpå.
- Det har kommet fram klart og tydelig at avgjørelsen min var feil. Det er ikke hyggelig å bomme på sånne situasjoner, og ingen god følelse. Jeg sto godt plassert, og det er selvfølgelig altfor dårlig av meg ikke å se det, innrømmer Hansen.
- Det har kommet en del meldinger på Facebook, sms og e-post. Avsenderne er ikke direkte fornøyde med jobben jeg gjorde, men jeg ønsker ikke å kommentere meldingene i detaljer. De har et innhold som setter seg litt i kroppen, og jeg prøver å stenge det ute. Men sånt følger med jobben, slår han fast.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke