11. des
BEST TOTALT: Ruben Smith ble nummer 21 og beste Storhamar-spiller individuelt.
 
Takker fotballen
Storhamar kom midt på tabellen totalt i hockeyguttas Ironman-konkurranse. Ørjan Mikkelsen (20) var et stort lyspunkt. Han ble nummer to individuelt på 3.000 meter. 20-åringen gir fotballen mye av æren for den gode kondisjonen.

Publisert: 25.aug.2008 06.10
Oppdatert: -

OSLO: Mikkelsen løp på 10,09 på 3.000 meter, og ble kun slått av Lillehammers Jørgen Reiss Jacobsen.
- Må bli sterkere
- Jeg har bra kondisjon, og har fått med meg mye av det gjennom fotballen. Dette er første sesongen jeg ikke spiller fotball, sier 20-åringen, som vet hva han må jobbe mer med.

- Jeg må bli sterkere, og det jobber jeg med, sier Ørjan Mikkelsen, som spilte mot Mora fredag, og som er klar på målet for sesongen.
- Jeg har som mål å være med på A-laget mest mulig. Det gjelder å benytte sjansen når den er der.
Torbjørn Orskaug likte Storhamar-innsatsen på 3.000 meter.
- Ørjan Mikkelsen løp veldig bra. Hele gjengen viste at vi ligger bra framme på kondisjon, sier Orskaug og fortsetter:
- Vi har litt å gå på styrkemessig, spesielt blant de yngre.

Ruben viste styrke
Orskaug så flere individuelle lyspunkter.

- Ruben Smith, som ble vår bestemann sammenlagt, viste at han er bra trent. Han har et veldig bra grunnlag for å trene tøft videre. Andreas Hjelm viste at han er eksplosiv, og Martin Blakseth Huse kom inn blant de 25 beste totalt. Det viser en fin jevnhet.
Ruben Smith ble nummer 21 totalt av alle spillerne i eliteserien. Hjelm ble nummer 22 og Huse nummer 25. Hjelm hadde 8. beste resultat på 40 meter (4,93) og 15. beste i spenst (vertikalt) med 47,1 centimeter.

Femte beste lag
Andre Dragons-gutter som hevdet seg bra i enkeltøvelser: Eirik Skadsdammen ble nummer fire i benkpress maks med 130 kilo. Lars Løkken Østli fikk 9. beste resultat i hengende situps med 33. På 3.000 meter ble Mats Mostue nummer sju med 10,36.

Dragons ble nummer fem totalt i lagkonkurransen, hvor de 15 beste resultatene teller. Det gjorde de uten Mattias Livf, Jonas Norgren og Antti Hilden. Eirik Skadsdammen, som vant Ironman for to år siden, var bare med i to øvelser, og Patrick Yetman sto over fire øvelser. Eirik ville ikke provosere ankelen, mens Patrick ville skåne ryggen.
- Det viktigste er å se på resultatene for hver enkelt, og se på utvikling. Gutta var motiverte, og gikk inn i denne litt spesielle konkurransen på en proff måte. Det var veldig bra, sier Torbjørn Orskaug.
PS! Lillehammer vant lagkonkurransen og Spartas Martin Røymark ble årets Ironman.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke