12. des
HJALP IKKE: Robert Hestmann vartet opp med mange fantomredninger mot Lillehammer, men det hjalp ikke. FOTO: TERJE MIDTTUN.
 
Takket være Robert Hestmann
Med en redningsprosent på drøye 94, ble Storhamars andremålvakt, Robert Hestmann, dagens Storhamarspiller på Lillehammer i går.

Publisert: 06.jan.2012 07.42
Oppdatert: -

Men resultatet av kampen som endte med tap 1-2, gjorde at Hestmann ikke følte for å feire noe som helst.
- Synd vi tapte. De to målene fikk jeg ikke gjort noe med. Det første kom som et pass inn fra min venstre side. Det andre var et skudd fra droppsirkelen som jeg ikke så utgangen på, sa Hestmann.
Likevel kunne Robert Hestmann trøste seg med at han stoppet mange opplagte Lillehammer-muligheter.
Også keepertrener Jonas Norgren var fornøyd med målvaktens innsats:
- Han gjorde bra fra seg. Det likte jeg. Det drar seg mot sluttspill. Januar og februar måned går fort, sa en krypytisk Norgren som avslo å kommentere hvilke planer han har med målvaktene ytterligere.
- Jeg følte at vi hadde mye i mot oss i denne kampen, sa Storhamar-trener Michael Smithurst. Han satte pluss ved den defensive jobbingen, men følte at dommer Lütke ikke akkurat blåste Storhamars veg. Det verste var, ifølge Smithurst, utvisningen av Eirik Skadsdammen i slutten av tredje periode. Den utvisningen benyttet Lillehammer til å avgjøre kampen.
- Feil utvisning, ble det hevdet i Storhamar-garderoben.
Episoden skjedde da en Lillehammer-spiller fikk en brist i kølla si. Han slengte den fra seg og fikk ei ny kølle av en lagkamerat. Eirik Skadsdammen sparket vekk den ødelagte kølla, noe han, ifølge Lütke, ikke har anledning til så lenge kølla beviselig ikke er i to deler. Det var ikke denne kølla. Lütke fikk rykkdekning for sin avgjørelse av dommerobservatøren.
Rent bortsett fra det var Smithurst noenlunde godt fornøyd med det gutta hans gjorde på isen:
- Vi visste at Lillehammer ville komme på oss fra start og var derfor forsiktige til å begynne med. Vi hadde kanskje ikke så mange skudd, men de sjansene vi hadde, var heftige. Alt i alt, med en hel femmer ute, er jeg fornøyd med at vi ga Lillehammer kamp.
Lars Løkken Østli, Christian Larrivée, Martin Blakseth Huse, André Paulsen og Andreas Øksnes sto alle over mot Lillehammer.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke