20. aug
SKUFFET: - Måten vi taper på er ikke OK. Det er ikke akseptabel å framstå slik. I dag kjenner vi ikke igjen noe av det som har gjort at vi lå på andreplass før kampen, sier trener Michael Smithurst.
 
Tannløse og uten mat
To sjølmål, for sent på isen, ukonsentrert spill og dårlig innsats. Ikke rart Dragons-spillerne ikke fikk mat etter 1-5 for bunnlaget Tønsberg i går kveld!

Publisert: 15.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Alle hockeysesonger består av gode og dårlige kamper. I går var det en drittdag for Storhamar der nesten absolutt alt gikk galt.
Fra kampen startet, til hjemmelagets matleverandør glemte å levere pizzaene dragene skulle ha med seg på bussen hjem.
Hvis ikke noen mente at Storhamar da ikke fortjente mat...

Likte seg dårlig

- Når noe først skal gå til h..., er det like greit å gjøre det ordentlig. Det føltes litt som når du går på krykker, og noen har tulla med den ene krykka di. I dag hadde vi den skjeve krykkedagen, sier Storhamar-trener Michael Smithurst.
Han likte ikke det han så av eget lag. Bunnlaget Tønsberg ville mest, gikk mest på skøyter og blødde for drakta. Storhamar var litt halvhjerta, mer enn litt ukonsentrerte og spilte ikke som et lag.
- Måten vi taper på er ikke OK. Det er ikke akseptabel å framstå slik. I dag kjenner vi ikke igjen noe av det som har gjort at vi lå på andreplass før kampen. Hadde vi møtt et topplag ville det blitt skikkelig stygt. Vi kan ikke framstå slik videre om vi skal være med i toppen, men jeg er trygg på at spillerne vet det godt, og vil gjøre noe med det allerede på trening fredag og i søndagens kamp mot Rosenborg.

- Ikke holdbart

Spillerne var selvkritiske etterpå:
- Det vil alltid komme smeller i løpet av en sesong, men det er måten det skjer på som ikke er holdbart. Vi er dårlige fra start til mål. Vi må bare lære av det, og løfte oss skikkelig til søndagens kamp, innrømmer målscorer Lars Løkken Østli.
Det begynte med et billig mål i mot der Tønsberg fikk komme to mot en allerede før det hadde gått to minutter.
Så fortsatte marerittkvelden som blant annet inneholdt stygge feilpasninger i egen sone, mål i mot i overtall, to «selvmål» og mye annet rart.
Et godt bilde på kampen var det Nathan Martz slo pucken fra rødlinja tilbake til egen målvakt - i overtall (!). Johansen svarte med å kline pucken tilbake i et forsøk på en langpasning, som gikk til icing!
Og ikke minst fikk dragene to minutters utvisning for å ha kommet for sent på isen før tredje periode! Det så komisk ut da trenerne sto klare i boksen og ikke skjønte hvor spillerne ble av, men det var manager Thore Saxrud som hadde stilt klokka feil da pausa startet.
- Dette tror jeg er den verste Storhamar-kampen jeg har opplevd, og da var jeg med på 6-1-tapet for Manglerud Star i 2010, men. Det er nesten bare til å le av. Nå mangler det bare at bussen punkterer på veien hjem, sier Saxrud, som etter kampen altså slet med å få tak i maten til laget.
Storhamar måtte til slutt hente den sjøl...
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke