17. aug
Omdiskutert: Lillehammers Jeff LoVicchio har nettopp slått inn pucken med hansken, men dommeren velger likevel å godkjenne scoringen.Foto: Kai Kristiansen
 
Tapet som kan knuse drømmen
Tapet mot Lillehammer sørger for at naboen i nord har festet grepet om tredjeplassen. Det kan bety at Dragons møter Lørenskog i en kvartfinale.

Publisert: 17.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

Lillehammer
Kaptein Mads Hansen fant mye å glede seg over etter tapet mot Lillehammer, men innerst inne vet han også at vegen til sluttspillsuksess blir blytung om Hamar-laget ender som nummer fire. Da venter nemlig med stor sannsynlighet Lørenskog i kvartfinalen.
- Det er fortsatt mange poeng å spille om, i tillegg til at vi og andre klubber fortsatt ikke vet om vi får beholde de poengene vi har. Men det er ingen tvil om at dette var en nøkkelkamp, sukker Dragons bestemann.

Grov dommerglipp

Nabofighten ble dominert av bortelaget i de to første periodene, men Hamar-laget maktet ikke å riste av seg den plagsomme naboen. I tillegg til hjemmelaget hjelp av dommer Roy Stian Hansen.
- Dommeren kan ikke gjette. Han må vite før han blåser og vi har ikke videodømming i Norge, sier en svært diplomatisk Mads Hansen.
TV-bildene viser nemlig at 3-2-målet aldri skulle vært godkjent. Jeff LoVicchio slo nemlig pucken i mål med hånda.
Og meteren bak mål sto dommer Hansen med hallens klart beste oversikt. Likevel valgte han å godkjenne scoringen.

OL-formen nærmer seg

Kaptein Mads Hansen har deler av sesongen, slitt med tunge bein, men mot Lillehammer var Hansen tilbake som sjef ute på isen. Uten at det var kapteinens fokus etterpå.
- Nå kjenner jeg mest på følelsen av å ha tapt mot Lillehammer. Men det kan virke som jeg endelig har blitt lettere og kvikkere i kroppen, sier Storhamars eneste spiller som skal være med under OL i Sotsji.
- Det er jo på tide at det løsner litt for meg, innrømmer Mads Hansen.

80 skudd på to kamper

Som mot Frisk Asker på søndag, kom Dragons til 40 avslutninger på mål. Denne gangen var det ikke noe å si på effektiviteten, men bakover var det ikke bra de siste 20 minuttene.
- Det er greit nok at vi satser mye framover på slutten og blir straffet, men vi bør være bedre til å forsvare eget mål, mener Dragons bestemann, OL-uttatte Mads Hansen.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke