20. aug
 
Tapte 2-3 for Sparta
0-3 etter første periode mot Sparta, da er det tøft å ta poeng. Storhamar klarte det nesten.

Publisert: 21.sep.2010 19:38
Oppdatert: -

HAMAR: Storhamar var nær, men klarte ikke å hente inn 0-3 hjemme mot Sparta tirsdag kveld. 2-3 ble sluttresultatet foran drøyt 1.800 tilskuere. De kunne se gjestene ta ledelsen 2-0 etter 1.16 av kampen, mens Storhamar knapt visste hvor de var på isen.

I de to siste periodene var Storhamar det beste laget, men 1-0 i hver av periodene holdt ikke til å ta poeng mot årets seriefavoritt.

Les mer om kampen i tirsdagens HA.

2. periode: - Vi fikk kjeft i den første pausa, og hevet oss mange hakk i den andre, sa Lars Erik Hesbråten etter to perioder i Hamar OL-Amfi. Hesbråten reduserte til 1-3 i overtall for Dragons, en puck dommer Owe Lütchke ikke så var inne. Linjedommeren var imidlertid sikker, nådde igjen hoveddommeren rett før Storhamars egen blålinje, og Lütchke blåste mål fra offside-droppepunktet på Storhamars banehalvdel!

Storhamar hadde flere brukbare muligheter til å redusere, men manglet den siste giftigheten i avslutningene. 

1. periode: Sparta leder 3-0 etter første periode mot Storhamar i Hamar OL-Amfi i årets første hjemmekamp for Dragons.

Hjemmelaget hang ikke med i det hele tatt i åpningsminuttene, og det tok bare 45 sekunder før Jonas Solberg Andersen satte pucken inn bak Trevor Koenig i hans første hjemmekamp for klubben. Et halvt minutt senere var det 0-2 etter at Sparta presset voldsomt, skapte flere store sjanser og til slutt trykket Petter Witnes inn pucken uten at Storhamar klarte å holde stand rundt eget mål.

Storhamar var bedre mot slutten av perioden, skapte et par gode sjanser, men uten uttelling. Heller ikke da Pål Johnsen tok periodens beste finte og lurte Sparta-spillerne på egen blålinje ble det redusert, Phil Osaer reddet da Magic kom alene gjennom.

Sparte økte til 3-0 ved Witnes etter drøyt 13 minutter da Koenig ga retur, og ingen hjemmespillere holdt følge med Sparta-løperen foran eget mål.

- Dette var en håpløs start av oss, rett og slett ikke godt nok. Spillerne skal få beskjed om når pucken droppes for andre periode, sa assistent-trener Michael Smithurst i pausa.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke