18. aug
 
Tapte testen på nedrykkskampen
Slovenia - Norge 6-4

Publisert: 02.mai.2008 06:00
Oppdatert: -
PORT HAWKESBY, CANADA: Norge tapte 4-6 for Slovenia i generalprøven før ishockey-VM i Canada. De to lagene møtes trolig i avgjørende nedrykkskamper i midten av VM-turneringen.

- De var kjappere og fysisk tøffere enn oss. Vi tapte for et bedre lag, sa landslagstrener Roy Johansen til NTB.
Norge tok ledelsen 1-0 ved Lars Erik Spets etter drøye 13 minutter av første periode, men så tok Slovenia over kampen.
Slovenia utlignet snaue tre minutter senere og sikret seieren med en sterk midtperiode da de scoret fem ganger. Tre av Slovenias scoringer i annen periode kom i overtall.
- Dette var en leksjon i effektiv ishockey. De utnyttet alle muligheter til å gjøre mål da vi var færre på isen. Vi klarte rett og slett ikke å ri av stormen da de var i overtall. Midtperioden var ikke bra i så måte, forklarte Johansen.
Mathis Olimb hadde tre assists for Norge. Mads Hansen bidro med to målgivende pasninger.
- Før vår første kamp mot Slovakia lørdag må vi forbedre undertallsspillet vårt. Vi må få opp tempoet og øke intensiteten i spillet, sa han.
Norge møter Slovakia (lørdag), Finland (mandag) og Tyskland (onsdag) i gruppespillet i VM. Roy Johansens mannskap spiller alle kampene i Halifax. (NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke