21. aug
POSITIVE: Supporterne Nelly Elise Kløvstad Kongshaug (11), Jan Erik Kongshaug og Eivind Bergon er glade for at Jimmy Andersson spiller mot Turku. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad
 
- Velkommen tilbake, Jimmy!
Ingen vonde følelser blant Storhamar-fansen.

Publisert: 10.nov.2015 17:58
Oppdatert: 10.nov.2015 19:00

Tidligere i dag kunne HA fortelle at Jimmy Andersson igjen får spille for Storhamar allerede mot TPS Turku klokka 19 i kveld.

Da gladnyheten ble publisert på h-a.no, rant støtteerklæringene raskt inn. Godt over 300 liker-klikk på Facebook og en rekke kommentarer ønsket svensken, som har opplevd et par tøffe uker, hjertelig velkommen tilbake til isen i Hamar OL-Amfi.

"Skulle bare mangle, må stille med det beste laget dere kan! Gleder meg til å se den beste backen til Storhamar Jimmy Andersson på isen i dag! Lykke til Storhamar I dag heier hele Norge på dere!!" skrev for eksempel Fredrik Lystad Jacobsen.

"Kjempebra trenger Jimmy Andersson på laget!!!!!!! :-) :-) :-)" skrev Elisabeth Solli i et kommentarfelt som i det hele tatt var preget av mange utropstegn og smilefjes.

Ingen vonde følelser

Også blant den første fansen som møtte opp i OL-Amfi'n, var tonen unisont positiv til Anderssons tilbakekomst. Alle HA snakket med halvannen time før kampstart, var glade for at Storhamar-backen ble innlemmet i CHL-troppen.

- Det er bra at Jimmy er tilbake. Det har aldri vært noen mistillit hos supporterne, og han har vår fulle støtte. Vi har bare savnet ham, og vi skulle gjerne hatt ham med i Finland også. Han er vår beste back, sa Eivind Bergon, Jan Erik Kongshaug og datter Nelly Elise Kløvstad Kongshaug (11).

- Han er absolutt tilgitt. Det har vært personlige årsaker, og det har i hvert fall jeg full forståelse for, fortalte Storhamar-supporter Torill Foss.

- Det er ingen vonde følelser blant supporterne. Det har det nok aldri vært. Vi trenger Jimmy, for han er en av de beste backene våre, sa Frode Tajet.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Jimmy Andersson varmer opp før CHL-kampen.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke