23. aug
 
Tar politisk utfordring

Publisert: 10.jun.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Da Eskil Ervik sa ja til å stå på nominasjonslista til Arbeiderpartiet ved høstens kommunevalg visste han ikke at han kom til å bli ny styreleder i Storhamar Dragons. Det kan gi enda mindre fritid fra september.
- Det blir i så fall en utfordring jeg må ta hvis problemet oppstår, sier Ervik.
Han er på en 19. plass på nominasjonslista, mens Ap ved forrige valg fikk inn ti representanter i kommunestyret. Med samme antall i år, blir det en varaplass på Ervik uten endringer i lista.
Også i politikken brenner han for barn og unge og aktiviteter.
- Vi som samfunn i Hamar kan tjene mye på å investere mer i økt aktivitet. Det gjelder ikke bare idrettslagene, men også blant eldre, innenfor psykisk helse og for eksempel for barn med atferdsproblemer. Lag og foreninger som skaper aktivitet i stedet for den passiviseringen vi ser er økende bør få en belønning. Det er ikke få helsemessige utfordringer som står i kø hvis aktivitetsnivået fortsetter å gå ned, sier Ervik.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke