6. des
 
Telefonaksjonen ga 70.000 kroner
Telefonaksjonen Storhamar hadde i samarbeid med Prodialog, ga 70.000 blanke kroner inn i kassa til Storhamars yngres avdeling.

Publisert: 27.nov.2008 06.16
Oppdatert: -
HAMAR: Dette er et tall som markedssjef Eskil Ervik i Storhamar Dragons er delvis fornøyd med:

- Prodialog hadde lagt gjort en meget god tilrettelegging for oss, men i ettertid ser vi at vi godt kunne stilt med flere enn de 10 vi stilte med for å ringe, sier Eskil.
Likevel: 70.000 kroner gjør utslag på bunnlinja.
Etter telefonaksjonen, kjørte også Storhamar en dør-til-dør-aksjon for å tegne medlemmer og støttemedlemmer. Her var det også mulig å gi et bidrag til yngres avdeling.
- Per i dag har jeg ingen oversikt over hvor mye vi fikk inn av penger på denne aksjonen. Den oversikten vil først foreligge i løpet av uka, men vi har også andre ting på gang.
Yngres avdeling har nemlig hatt Hans Persson ute for å tegne sponsoravtaler spesifikt mot yngres avdeling. På to måneder har Persson fått inn nærmere 200.000 kroner.
- Jeg tror det var et lurt trekk av oss å få Hasse Persson til å gjøre dette. Han har gjort en kjempejobb og forbindes ikke med A-laget i den grad jeg gjør.
- Kan det være aktuelt å følge opp noe av dette i tida framover?
- Vi skal i gang med kalendersalg og loddsalg til inntekt for yngres avdeling nå. Utover det vet jeg ikke hva yngres avdeling har tenkt i detalj, men det diskuteres om medlemsverveaksjonen skal fortsette på Dragons sine hjemmekamper.
- Vi har mange baller som svirrer rundt i lufta akkurat nå. Noe av disse må vi få ned før vi kaster opp nye. Generelt kan jeg si at vi har fått mye positiv respons på det vi har gjort, sier Eskil Ervik.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke