22. aug
 
Thoresen matchvinner

Publisert: 08.feb.2010 05:03
Oppdatert: -
KAZAN: Patrick Thoresen satte inn det avgjørende målet da Salavat Julajev vant 4-1 borte mot AK Bars i ishockeyligaen KHL søndag.

- Det var en stund siden sist, så det var godt. Ekstra deilig at målet ble avgjørende også. De siste kampene har jeg hatt massevis av sjanser, men ikke vært like het rundt mål, sa Thoresen til NTB.
Nordmannen hadde ikke notert seg for poeng på de tre siste kampene, men slo inn 2-1 etter 33 minutters spill. Seieren sikret at Salavat Julajev leder den totale tabellen med fire poeng når KHL nå tar pause fram til 3. mars.
- Jeg føler at jeg er i rute. Beina er gode og akkurat det er viktig før OL, sa Thoresen som selvsagt har sikret seg at familien kommer etter over dammen slik at han får litt kvalitetstid også utenfor isen.
Han tar KHL-ferie som nummer én i pluss/minus-statistikken med +39. Det er blitt 52 målpoeng (21+31) på Thoresen på 53 kamper. Thoresen er nummer sju i poengligaen. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke