buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Thoresen sa nei til første tilbud

Publisert: 30.jun.2008 06:05
Oppdatert: -
HAMAR: Patrick Thoresen (24) takket nei til det først tilbudet fra sin NHL-klubb Philadelphia Flyers.

Klubben ga Hamar-gutten et tilbud som var godt nok til å beholde rettighetene til Hamar-gutten også etter 1. juli, men han var langt fra fornøyd med tilbudet.
- De kjøper seg tid ved å gi meg et slikt tilbud. Jeg er ikke fornøyd med det, men regnet med at de kom til å starte lavt. Jeg har satt mine premisser. Det er business dette her, sier Thoresen til Dagsavisen.
Hans mål er å sikre seg en enveiskontrakt så snart som mulig, men han er usikker på om det er mulig allerede denne sommeren. En slik kontrakt gir ham samme lønn, dersom han skulle bli sendt ned til et farmerlag.
Dersom han kommer til enighet om en ny kontrakt, må han få en lønnsøkning på minimum ti prosent, ifølge avtalen NHL har med spillerforeningen. I så fall vil han tjene minst 596.000 dollar kommende sesong.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat