24. jun
 
Thoresen tar selvkritikk
Patrick Thoresen var god mot Tsjekkia, men er likevel kritisk til sin egen og resten av førsterekkas innsats i de to første VM-kampene.

Publisert: 28.apr.2009 05:15
Oppdatert: -
ZÜRICH: - Jobben vår er å score mål. Det har vi ikke klart, og da har vi heller ikke gjort jobben vår. Hockeykamper vinnes ikke av målsjanser, sier Patrick Thoresen om seg selv om resten av Norges førsterekke, som også består av Tore Vikingstad og Per-Åge Skrøder.

- Vi må også ta på oss litt av skylda for et par av baklengsmålene. I tillegg redder keeperne oss ved et par anledninger.

Nøkkelkampen i morgen
Norge viste fine tendenser i de to siste periodene i går. Det betyr mye for selvtilliten å henge med et så godt lag som Tsjekkia. Nøkkelkampen for det norske laget, spilles mot Danmark i morgen. Om det blir avansement til mellomspillet, eller en kamp for å unngå nedrykk, står og faller på om Norge slår danskene.

- Alle vet at den store kampen for oss er onsdag. Da møter vi også spillere på vårt nivå. Vi kommer til å ha pucken mer, og det vil bli en helt annen kamp. Det er vanskelig å sette ord på akkurat hvordan det blir forskjellig, men vi får mer tid og muligheter offensivt.

- For mye respekt
Han var tålig fornøyd etter gårsdagens innsats.

- Vi begynte kanskje med for stor respekt. Og det er noen småting, som vi egentlig har snakket om, som vi fikk endret i den første pausen. Fortsatt mister vi pucken litt for enkelt, og på den måten tillater vi dem å opprettholde et press i sona vår.
- Mot Danmark skal både rekka vår og resten av laget heve seg enda mer, og vi skal vinne den kampen, sier Thoresen til HA-sporten.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke