buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
UTE: Patrick Thoresen er ute med en ryggskade som setter ham ut av spill snaue to uker.
FOTO: KAI KRISTIANSEN
 
Thoresen ute med ryggskade
KHL-proffen Patrick Thoresen må holde seg rolig de nærmeste dagene etter å ha fått konstatert et brudd på en muskel i ryggen.

Publisert: 19.jan.2015 17:42
Oppdatert: 19.jan.2015 17:42

 – Legene sa det var snakk om et muskelbrudd ved L2/L3 i ryggen. Jeg må holde meg i ro i minst ti dager, sier Patrick Thoresen til NTB.

Det var under kampen mot CSKA i forrige tirsdag at han fikk en takling og gikk i vantet med ryggen først med stor kraft.

– Jeg har vært hos landslagslege Ole Fosse, og han sier at skaden kan betegnes som et ribbeinsbrudd når det gjelder behandlingstid. Smerten og hevelsen må ned før man kan begynne opptreningen igjen. Forhåpentligvis blir det tidlig i februar slik at jeg blir klar i god tid til sluttspillet, sier Thoresen.

– Først trodde man at det var snakk om et slag på muskelen. Derfor ble jeg med laget til Riga, men smertene ville ikke gi seg. sier 32-åringen.

Han valgte deretter å reise tilbake til Norge og tilbringer hviledagene på Hamar. Der venter det noen rolige dager sammen med familien ved Mjøsas bredd.

Thoresen har denne sesongen spilt 42 kamper. Han har scoret 16 mål og stått for 20 assist. SKA holder annenplassen i avdeling vest i KHL og ligger fem poeng bak ledende CSKA. (©NTB)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat