22. aug
 
Thoresen: Vi var veldig gode
Petter Thoresen skrøt veldig av laget sitt etter den sterke seieren mot Storhamar.

Publisert: 28.jan.2011 04:12
Oppdatert: -
STAVANGER: Med en rekke spillere tilbake fra skade hadde Petter Thoresen et sterkt lag mot Storhamar i går, Og det Oilers viste i går, bør være en tankevekker for flere enn Storhamar.
- Det var ikke lett å spille mot oss i denne kampen. Dette må ha vært en våre aller beste kamper. I tillegg var vi gode i overtall. Og vi var gode i undertall. Det er ingen som er bedre enn oss når vi er på dette nivået - inkludert Sparta, sier Thoresen meget fornøyd til HA-sporten.
I dag tar han seg fri fra Stavanger-treningen og flyr hjem på morgenkvisten til kona i Hamar, vel vitende om at laget hans har en formkurve som peker i riktig retning.
Særlig første periode var imponerende av Stavanger. Da slet Storhamar fælt med tempoet. Og hjemmelaget fyrte løs mot Trevor Koenig. 20-7 var skuddstatistikken i første periode.
- Jeg ropte at de måtte skyte mer, men da jeg hørte at det var 20 skudd, så var det kanskje ikke så ille likevel, humrer Thoresen.
Stavanger kontrollert andre periode også, men Thoresen følte seg ikke trygg i siste periode. Ikke før det ble 3-0.
- Storhamar var kanskje best i tredje periode. Da skapte de en del mot oss, men målvakten vår var god. Og det var jo Storhamars også, sier Petter Thoresen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke