27. jun
DRAMA: Tre sekunder før full tid utlignet Eirik Skadsdammen til 4-4. Her jubler han og Johan Ramstedt for en ny sjanse i overtall, som Joakim Jensen avgjorde for dragene.
 
Thriller-blink
Frisk Asker - Storhamar 4-5 e.f. Tre dager på elgjakt ga ingenting, men tre sekunder før slutt i går traff Eirik Skadsdammen blink med hockeybørsa. Pucken snek seg opp i krysset: 4-4. Og Dragons vant selvfølgelig i sudden death…

Publisert: 12.okt.2009 05:02
Oppdatert: -

ASKER: Det ble en vanvittig avslutning på gårsdagens kamp - med Eirik Skadsdammen og Joakim Jensen i hovedrollene.

16 sekunder før ordinær tid var over, tok trener Gulliksen time out.
Ut med Daniel Wälitalo.
Inn med fem utespillere fulle av vilje og moral.
Det sto 4-3 til Frisk.


- Og så på slagskudd..

Etter droppen forsvant pucken ned i Dragons' sone, men så fikk Eirik Skadsdammen tak i den. Han hadde alternativer, men ladet børsa. Pucken gikk via en Frisk-spiller og opp i krysset.

Da pucken lå inne i målet sto det 19.57 på tavla.
Frisk-spillerne sank sammen.
- Jeg så at jeg hadde med meg folk, men var usikker på hvor lang tid det var igjen. Da satset jeg på skudd. Og så på slagskudd! Rune Gulliksen fleiper med at jeg har Norges dårligste slagskudd, gliser Skadsdammen, og fortsetter:
- Det var utrolig at vi klarte dette. Vi hadde nok sjanser, men ble hengende etter på mål. Vi har en herlig moral. Det viste vi ikke minst da vi fikk en spiller utvist i sudden death. Dette er en herlig gjeng, sier Skadsdammen, som også scoret 3-2-målet i midtperioden.


Nytt thriller-mål

Før denne kampen hadde Storhamar ordnet fire seirer på overtid.

Tre i sudden death. Og en på straffer.
Statistikken ble enda bedre i går. Igjen tenkte nok publikum at det meste var over. Men 4.32 ut i spilleforlengelsen fikk Joakim Jensen sjansen. Og da blir det ofte mål.

Etter målet ristet til og med kiosk-mannen i rundvantet i Askerhallen på hodet.
- Overtime is Dragons-time. Jeg sa det til gutta før sudden death. Det stemte heldigvis igjen. Dette var moro slik kampen utviklet seg. Men det herligste målet var Skadsdammen sitt. Tre sekunder igjen er utrolig, sier Joakim Jensen.


Ble hengende bak

Det ble en tøff kamp i Askerhallen. Frisk Asker kjørte på med bøttevis av energi, og ledet 2-0 tidlig i midtperioden. Men Dragons ville være med. Jensen reduserte til 2-1. Så ble det 3-1 ved Hamar-gutten Andreas Øksnes. Så reduserte Skadsdammen til 3-2.

3-3-målet kom i undertall. Lars Erik Hesbråten la pucken mellom beina på Jimmy Danielsson.
Ken Andre Olimb laget 4-3. Resten har vi omtalt. Det var en blanding av grøsser og thriller.


Hadde nok sjanser

Frisk Asker spilte som nevnt med stor entusiasme og mye energi, og fosset fram med mange spillere i går. Dragons ble litt satt ut, og slet en del defensivt.

Men de ga aldri opp. De viste en herlig moral som er gull verdt på en litt dårlig dag på jobben. Og bortelaget hadde mer enn nok sjanser til å ta med seg alle tre poengene.

Men blinken til Skadsdammen og den iskalde avslutningen til Jensen reddet i hvert fall to.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke