buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
To barn fikk pucken i hodet
En gutt måtte sy et kutt i hodet etter å ha blitt truffet av pucken i dagens finalekamp i Hamar OL-Amfi. Også ei lita jente ble truffet i hodet.

Publisert: 12.apr.2015 19:03
Oppdatert: 12.apr.2015 20:26

Det var i midtperioden av det fjerde finaleoppgjøret mellom Storhamar og Stavanger, at to barn med kort tids mellomrom fikk pucken i hodet.

- Kraftig smell

Først ut var en gutt i tenårene, som ble truffet da pucken kom seilende rett over hjemmelagets spillerboks.

- Han fikk et kutt i hodet og er blitt sydd. Jeg har fått bekreftet at han ikke skal være alvorlig skadet, men at han fikk seg en kraftig smell og likevel forlater kampen. Han vil bli fulgt opp av klubblege My Lystad, som også jobber på sykehuset, forteller daglig leder Njål Berge i Storhamar fra hallen.

- Mer redd enn noe annet

Bare få minutter etter at gutten ble truffet, skjedde det samme på den andre langsiden. Ei lita jente var den uheldige denne gang, og hun skal ifølge folk i hallen ha skreket noe voldsomt.

- Det skal ha gått bra med henne. Hun ble nok mer redd enn noe annet, etter hva jeg har fått opplyst, sier Berge.

Han opplyser at personell fra Norsk Folkehjelp var i nærheten ved begge hendelsene, og er glad for at begge barna fikk rask behandling.

Ifølge en hockeytilskuer i hallen, kom jenta etter hvert tilbake til plassen sin - like blid og med pucken som suvenir.

Stiller spørsmål ved sikkerheten

Nettredaktør og programleder for Fredriksstad Blads populære hockeymagasin, Espen Normann, følger matchen i Hamar, og er blant dem som har fått med seg hva som skjedde med de to barna.

På sin Twitter-konto reiser han spørsmål om sikkerhetsnett bør på plass også på langsidene på kamparenaene.

"Når tilskuerne blokkerer flere skudd enn Storhamar-spillerne så er noe galt. Kanskje en idé med sikkerhetsnett også på langsidene?", skriver Normann.

Første gang denne sesongen

Ifølge Berge, er det første gang denne sesongen at tilskuere i OL-Amfi'n blir truffet av pucken under kamp. Det er enda mer unormalt at det skjer to ganger i samme periode.

- Dessverre er det en viss risiko for at det kan skje. Det er vel ingen haller som har nett rundt hele tribunen. Vi har nett bak begge målene.

- Men gjør de to hendelsene i denne kampen at dere vil vurdere sikkerheten?

- Vi eier ikke hallen, så det må Viggo Sundmoen og Hamar Olympiske Anlegg (HOA) få svare på, sier Berge.

- Må snakke sammen

Sundmoen var selv på kampen og ble tilgjengelig for en kommentar etter kampslutt. Han mener de to hendelsene må diskuteres.

- Personlig ser jeg ikke at den ene av de to hendelsene kunne vært hindret, da pucken gikk veldig høyt. Men det er naturlig at HOA som halleier og Storhamar som arrangementsansvarlig snakker sammen i morgen. Vi må vurdere retningslinjene fra ishockeyforbundet og krav til sikkerhet, og vi er interessert i å vite om arrangøren mener det bør gjøres tiltak før kommende kamper, sier Sundmoen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat