20. jun
EN AV FIRE: Ruben Smith kjemper blant andre mot en kanadisk keeper om kontrakt i Björklöven.
 
Tøff kamp for Ruben
Sportssjefen i Björklöven, Arto Sirviö, har fire målvaktnavn på blokka i forhold til å være keeperprofilen i klubben. Han skal ha en av dem. Ruben Smith kjemper blant andre med en kanadisk keeper.

Publisert: 19.mai.2009 05:32
Oppdatert: -
HAMAR: Arto Sirviö bekrefter at Ruben Smith fortsatt er aktuell, sammen med tre andre målvakter.
Ingen på plass
En av målvaktplassene skal fylles med en målvakt fra distriktet. Per i dag har ikke den allsvenske klubben, som havnet midt på tabellen forrige sesong, signert med noen målvakter.

- En av plassene går til en målvakt fra nærområdet. Det blir enten en 25-åring med allsvensk erfaring, eller en spennende 18-åring, sier Sirviö, og fortsetter med den plassen Smith er med i kampen om:

Må ta et valg
- Ruben Smith er fortsatt aktuell. Det er også blant andre en kanadisk målvakt. Det handler om å finne den riktige målvakten for oss, kombinert med økonomi. Skal vi velge en rutinert målvakt, eller en målvakt som er på et bra nivå, men som kan utvikles enda mer hos oss? En målvakt som vi kan ha minst et par sesonger, sier sportssjefen, og legger til:

- Jeg håper vi har dette på plass i løpet av uken. Men ting tar tid.

- Litt utålmodig
Ruben Smith innrømmer at han begynner å bli litt utålmodig.

- For min del er fortsatt Björklöven det heteste alternativet. Faren min fungerer som manager, og det er han som jobber mest med dette. Jeg er litt utålmodig. Jeg trener mye, og dermed får jeg tankene på noe annet i perioder. Jeg må uansett ha is i magen i forhold til dette.
- Hva hvis det ikke blir noe tilbud fra Sverige?
- Min førsteprioritet er å komme meg ut, og da er Sverige det mest naturlige. Hvis det ikke skulle skje, så får vi se. Storhamar kan fortsatt være aktuelt, sier Ruben Smith.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke