7. des
FRISK OG RASK: Tommy Johansen gleder seg til semifinalene mot Vålerenga. I morgen kveld braker det løs.
 
Tommy feberfri, men vil være het
Keeper Tommy Johansen (26) er ferdig med antibiotika-kuren og følte seg veldig pigg på treninga i går. Nå er han klar for å stenge igjen buret på Jordal.

Publisert: 20.mar.2014 06.40
Oppdatert: 31.mar.2014 18.44

HAMAR (HA.no): Det var i den tredje kvartfinalen utfordringene snek seg inn i kroppen hans.

Men Dragons-keeperen svettet det ut, og kjempet på.

- Det ble halsbetennelse og feber, og det tappet kroppen litt. I den tredje kvartfinalen slet jeg, og måtte kjempe litt med meg sjøl, men det er blitt bedre og bedre. I den siste kvartfinalen i Sarpsborg var jeg ganske pigg. Nå er jeg ferdig med antibiotikakuren, og det kjentes veldig bra ut på treninga nå, sa Tommy Johansen til HA-sporten onsdag ettermiddag.

rinkside 1.jpgFredag kveld braker det løs med semifinaler. Første episode spilles inn på Jordal Amfi.

Kan bli en målvaktsduell

- Det blir utrolig moro. Dette er herlige kamper å spille. Vålerenga er noe helt spesielt.

Det kan fort bli en målvaktsduell. Tommy Johansen mot Steffen Søberg.

- Vi får se. Jeg tror det blir tette oppgjør. Vi har en bra sjanse. Det viste kvartfinaleserien mot Sparta, som var solid og bra. Det er nå det gjelder, og jeg håper det blir mange tilskuere, som lager skikkelig trøkk, sier 26-åringen, som er veldig godt fornøyd med jobben som er blitt gjort foran ham.

- Gutta kaster seg og dekker skudd. Da er det moro å være keeper.

Pål Johnsen gleder seg også til Vålerenga-kampene.

- Vi gjennomførte en bra kvartfinaleserie, og fikk Vålerenga, som vi ønsket. Det å spille mot Vålerenga er noe helt spesielt. Det er de kuleste kampene. Den historien går langt tilbake, og det betyr litt ekstra for Hamar-folk å slå Vålerenga og Lillehammer. Det er alltid litt ekstra interesse rundt disse kampene, og det liker vi. Nå prater folk i Hamar hockey, og det er perfekt. Jeg håper det kommer mellom 4.000 og 4.500 tilskuere, sier Pål Johnsen.

Rinkside nå

Power play-spillet til Dragons har ikke imponert noen i kvartfinalene. Mot Vålerenga må det bli mye bedre. Det er spillerne også enige i, og det er et av temaene i dagens Rinkside-sending som du kan se nå.

Lars Erik Hesbråten mener uttellingen i overtall må opp i semifinalene.

Dette er ett av temaene som blir diskutert i siste utgave av hockeymagasinet Rinkside, som legges ut i dag. Gjester i studio i Hamar OL-Amfi er Hesbråten, Fredrik Lystad Jacobsen og trener Rune Gulliksen.

Rinkside (artikkelen fortsetter nedenfor):

Brooks spiller ikke

I går ble det klart at Brendan Brooks ikke spiller semifinalene for Vålerenga, etter at det kom fram at han har spilt uten arbeidstillatelse.

- Brooks er en god spiller, og slik sett er det en fordel for oss at han ikke spiller, sier Pål Johnsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke