20. aug
 
Tore Tomter skeptisk til de andre klubbene
Styreleder Tore Tomter understreker at ambisjonene til Storhamar er langt høyere enn det tabellen viser. Han er likevel klokkeklar på at det ikke er økonomi til å forsterke. Det er han også skeptisk til om de andre klubbene har hatt.

Publisert: 24.nov.2009 05:07
Oppdatert: -
HAMAR: - Hvis man ser på spillerstallene før sesongen begynte, er det vel bare vi og Vålerenga som ikke har hentet flere spillere, sier Tore Tomter.

Andreas Gröndahl har kommet til klubben på lån.

- Skeptisk
Tomter tror heller ikke alle klubbene som har forsterket, har hatt midler til det:

- Jeg er skeptisk til mange av de andre klubbene på det området, sier han.
- Kan det være en av årsakene til at Storhamar, som fører en mer nøktern økonomi, ikke klarer å henge med?
- Ja, det kan være sånn i år. Og det er en stor bekymring. Men vi får se på sikt, og jeg tror dette laget skal bli veldig godt når vi får mer rutine, og vi kan kjøre fire solide rekker, forteller Tomter.
Geir Hoff uttalte på TV2 at Storhamar var bortimot den eneste klubben som satset på unge spillere, noe mange klubber annonserte at de skulle før sesongstart.
Tomter trekker fram et eksempel:
- Hvis man ser på MS som har så mange unge talenter, bruker de jo bare fem backer. Det gjør ikke vi i Storhamar, sier styrelederen.

NM-gull
- Jeg siteres gjerne glatt på at ambisjonene før sesongen var at vi skulle være med å kjempe om NM-gull. Det skal vi hvert år. Det ser kanskje litt tøft ut i år, men samtidig skal vi huske på at vi ligger ganske likt med fjoråret med tanke på tabellen. Og da gjorde vi det bra til slutt, forteller Tomter.

- Ut fra de rammebetingelsene vi har, har vi ikke økonomi til å forsterke ytterligere. Jeg berømmer derfor trenerne for at de har tatt dette på strak arm, og fra første stund av vært rakrygga i forhold til at dette er den stallen vi har.
- Om vi skal forsterke eller ikke, er ikke en aktuell problemstilling. Vi skal se på hvordan spillerne våre kan være fornøyde etter hver kamp, og har gjort alt for å vinne.

Lillehammer i kveld
I kveld gjester dragene Lillehammer:

- Det blir nok en dødsbatalje, spår styrelederen.
Han mener Lillehammer har gjort mye riktig når det kommer til å bygge et lag:
- De har vært flinke med egne talenter, samtidig som de har hentet riktige spillere fra utlandet, mener han.
Det skal i denne sammenhengen nevnes at LIK har hatt en stor fordel gjennom NTG.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke