6. des
TRE KAMPER: Victor Panelin Borg (t.h.) fikk tre kampers karantene. Her sammen med Lars Løkken Østli.
Foto: Fredrik Olastuen
 
Tre kampers karantene for Spartas Panelin Borg
Sparta-backen Victor Panelin Borg fikk tre kampers karantene etter taklingen på Martin Blakseth Huse i den tredje kvartfinalen.

Publisert: 18.mar.2016 10.43
Oppdatert: 18.mar.2016 11.59

Storhamar innrapporterte Sparta-spilleren rett etter kampslutt tirsdag. Det var mange som ventet på disiplinærutvalgets avgjørelse i Panelin Borg-saken torsdag. Det kom aldri noe, og Sparta-spilleren spilte den fjerde kvartfinalen i Hamar OL-Amfi. Fredag formiddag kom beskjeden om at backen får tre kampers karantene. Spartas Jonas Elofsson bekrefter at de ikke anker saken.

Det var i 1. periode taklingen kom. Det skjedde rett foran Storhamars spillerboks. Martin Blakseth fikk smellen i hodet, var skikkelig groggy, og gikk rett i garderoben. Blakseth Huse spilte heller ikke torsdag. Det ble ingen utvisning etter taklingen. Dommer Per Gustav Solem uttalte til HA-sporten at han ikke hadde sett hendelsen.

Storhamars manager, Mathias Saxrud, kommenterer saken slik:

- Vi synes straffen er fortjent, men det var skremmende lang behandlingstid på saken med tanke på at det er kamper annenhver dag i sluttspillet, sier Saxrud. 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke