25. aug
FOTO: Jens Erik Jensrud
 
Tre Lillehammer-spillere aktuelle
Storhamar har tre utslåtte Lillehammer-spillere på lista for neste sesong.

Publisert: 16.mar.2015 19:34
Oppdatert: 16.mar.2015 19:34

Fredag slo Storhamar ut Lillehammer etter å ha vunnet fire strake kvartfinalekamper. Nå har Storhamar tre Lillehammer-spillere på blokka for neste sesong.

Etter det HA-sporten erfarer, skal de tre utslåtte Lillehammer-spillerne Mikael Zettergren, Aleksander Nygaard Rindal og Alexander Reichenberg være aktuelle for Storhamar etter endt sluttspill.

– de er aktuelle

Storhamar-trener Aleksander Smirnov er ikke veldig lysten på å snakke om hvilke spillere Storhamar ser etter, men bekrefter at de tre nevnte står på lista til neste sesong.

– De er aktuelle å se på for oss. De er tre gode spillere, som har gjort en god sesong for Lillehammer i år, men jeg vil ikke si så mye mer enn det nå. Vi er inne i den viktigste delen av sesongen, så vi kan ikke bruke så mye energi på hvilke spillere vi ser etter til neste sesong, sier Smirnov.

Alexander Reichenberg ville ikke stenge igjen døra da han ble spurt om en mulig Storhamar-overgang tidligere i vinter.

– Jeg utelukker ikke å gå til Storhamar. Hvis Storhamar kommer med et godt tilbud, så vil jeg vurdere det seriøst. Det er hyggelig å høre at man er ønsket andre steder, uttalte Reichenberg til HA-sporten 31. januar.

gleder seg til semifinale

Storhamar tok seg videre til semifinale på kortest mulig tid. Nå venter tøffe semifinaler på rekke og rad fra fredag.

– Jeg gleder meg til å spille kamper igjen. Vi har fått en god mulighet til litt hvile etter kvartfinalene, og nå frykter vi ingen i semifinalene – uansett motstander, sier Smirnov før han legger til:

– Det var flere av gutta som slet litt med skader og småplager etter matchene mot Lillehammer, men nå har de fått hvile litt ekstra.

Russeren gleder seg over at kaptein Mads Hansen er tilbake på is etter skaden han pådro seg i hjemmekampen mot Lørenskog 12. februar.

– Mads har trent med oss de siste dagene. Han trener ikke fullt riktig ennå, men kjører sine egne treninger, sier Smirnov og legger til:

– Vi gleder oss til å få Mads tilbake i spill igjen. Han er en viktig spiller både i over- og undertallsspill, avslutter Aleksander Smirnov. 

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
AKTUELL: Mikael Zettergren er en av tre aktuelle Lillehammer-spillere.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke