20. jun
 
Trenger 11 poeng
HamKam oppnådde 54,5 poeng da forbundet la fram økonomirapporten i går. Ved nyttår trenger de 65, og nøkkelen er egenkapitalen.

Publisert: 08.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Det er nemlig på egenkapital det er klart flest poeng å hente i Finansielt Oppfølgingssystem (FOS). På samme innrapporteringstid i fjor, 30. juni, var egenkapitalen til HamKam negativ, noe som gjorde at klubben endte med under 48 poeng, og fikk to minuspoeng i 1. divisjon.
Styreleder Morten Kristiansen er trygg på at HamKam skal klare lisensen, dersom de følger handlingsplanen for 2013 helt i mål.
- Det er to forhold som er helt sentrale når vi skal hente ut de siste poengene vi trenger, og løfte oss fra rød sone, der vi har vært i 36 måneder, og til gul sone. Det er på egenkapital og sluttresultatet i 2013. Vi er sterke i trua på at det skal gå, sier Morten Kristiansen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke