17. aug
 
Trenger 30-40 personer
Storhamar Dragons inviterer til klubbmøte onsdag, for å diskutere alle planer og tiltak, og for å få med seg engasjerte støttespillere.

Publisert: 26.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
- Vi har fått inn veldig mange forslag til hvordan vi kan tjene penger, både fra supporterne, Powerplay Club og andre samarbeidspartnere og engasjerte, men vi i administrasjonen klarer ikke å ta tak i alle gode forslag. Jeg anslår at vi trenger om lag 30-40 personer til å dra i gang og så komme i mål med alle forslagene, sier daglig leder Erik Kristiansen.
Det har nesten vært unntakstilstand på kontoret den siste uka, og administrasjonen har også behov for å gjøre sine daglige oppgaver.
Dragons trenger hjelp både til arrangementsgrupper til de siste hjemmekampene før jul, til å selge nye medlemskap, til auksjonen, til en utegruppe som skal jobbe aktivt ute for å selge Storhamar-produkter.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke