12. des
Hamar OL-Amfi : Navnet er til salgs.Foto: Terje Midttun
 
Trenger drahjelp for å selge hallnavnet

Publisert: 22.jan.2014 04.13
Oppdatert: -
- Positive nyheter, både på og utenfor banen er fin drahjelp for å gjøre en enda bedre markedsjobb. Dette gjelder også salget av hallnavnet, sier Svein Skarpmo.
Han mener han har en stor fordel i jobben i forhold til tidligere år fordi han starter fire-fem måneder tidligere i år enn i fjor.
- Å selge hallnavnet er ikke en prioritert oppgave foreløpig i den forstand at vi må bruke en annen strategi. Å selge hallnavnet blir en mer langsiktig jobb som vi må jobbe parallelt med. Også for hallnavnet må det utarbeides en presentasjon om hva vi faktisk skal selge. Husk at området rundt Hamar OL-Amfi, med håndballhall og toppidrettsgymnas vil bli en idrettslig oase på Hamar Vest. Det finnes utrolige profileringsmuligheter her når hele konseptet står ferdig. Vi må dessuten søke bedrifter som har økonomisk bæreevne til å forplikte seg til å være med på dette noen år. Vi kan ikke bytte navn annethvert år, sier Svein Skarpmo.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke