25. jun
MAKS INNSATS: Martin Blakseth Huse er en spiller som alltid yter maks på isen. Her fra kampen mot Lillehammer i september.Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Trolig ute i en måned
Storhamars Martin Blakseth Huse er trolig ute om lag en måned etter smellen han fikk i hånda mot Lørenskog.

Publisert: 18.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Det var i midtperioden i søndagens kamp det skjedde. Blakseth Huse dekket et skudd, og var uheldig. Pucken traff hånda, og Dragons-spilleren vred seg i smerte.

Hos spesialist

I går var han hos en spesialist for en ekstrasjekk. Nå handler det om å finne en behandlingsmetode som er best mulig, først og fremst for å spare tid.
- Han vil få veldig god oppfølging, sier My Lystad, som er Storhamars lege.
Trolig vil det legges en mer detaljert plan for behandlingsopplegget i dag.

Bra sesongstart

Martin Blakseth Huse har åpnet sesongen veldig bra. Han står med fem mål og seks målgivende pasninger. Det gir en tredjeplass på poenglista i Dragons. Kun Joakim Jensen (3+10) og Christian Larrivée (4+9) er foran.
Blakseth Huse har pluss tre på pluss/minusstatistikken, og har en uttellingsprosent på 23.
Det er veldig bra.
Her forklarer han sjøl hva som skjedde:
- Jeg satte meg ned for å dekke skuddet, og var uheldig. Jeg kjente at det gjorde veldig vondt med en gang, vondere enn vanlig. Jeg har ikke hatt mange skader, men dette er uansett veldig bittert. Men slik er idretten, sier Dragons-spilleren, som har spilt sammen med Christian Larrivée og Fredrik Lystad Jacobsen den siste tida.

Inn med Johnsen

Nå må trener Michael Smithurst stokke om litt. Mye tyder på at Pål Johnsen kommer inn for Martin. Pål startet også sesongen i den rekka.
- Vi er sårbare for skader, men det visste vi da sesongen startet. Det handler om bredden på stallen. Det er viktig å involvere spillerne når det må gjøres om på rekker. Det gjelder å være litt forsiktig med å gjøre om på noe som fungerer, sier Smithurst, som beholder rekka med Joakim Jensen, Nathan Martz og Eirik Skadsdammen.
De spilte sammen igjen mot Lørenskog, etter at Martz var ute i to kamper med skade.

Mikkelsen senter

Tredjerekka mot Lillehammer blir høyst sannsynlig Eirik Børresen, Ørjan Mikkelsen og André B. Paulsen, og 4. rekka: Eirik Salsten, Trygve Hillestad og Tom Ivar Hesbråten.
Smithurst har et mål om å bruke 4. rekka mer framover.
- Det er stort sett bare Stavanger som går rundt med fire femmere. De andre lagene bruker vanligvis tre femmere. Håpet er å få med 4. rekka mer, spesielt etter jul, sier Storhamar-treneren, som tar med seg spillerne til Lillehammer torsdag.
- Vi hadde en bra trening mandag, og nå skal vi forberede oss godt inn mot Lillehammer-kampen, sier Michael Smithurst.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke