25. jun
TRAVEL: Telefonlinjene er sjelden ledige hos Erik Kristiansen og Storhamar Dragons for tida, i jakten på de snaue to millioner kronene som skal sørge for at klubben unngår 15 minuspoeng på nyåret.Foto: Henning Rugsveen
 
Tror på millionen i løpet av denne uka
Erik Kristiansen tror Storhamar Dragons kan passere én million kroner inn før 1. desember.

Publisert: 26.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Mandag ettermiddag anslo den daglige lederen at det hadde kommet inn drøyt 50.000 kroner også i helga. Dermed har summen av aksjeaksjonen på Facebook, gaver og nye samarbeidsavtaler passert 450.000 kroner.
Det er hovedsakelig basert på folk som har villet hjelpe og som har engasjert seg i klubbens vanskelige aksjon. Blant annet har en bedrift som foreløpig vil være anonym, gitt en gave på 50.000 kroner, og en privatperson har gitt 30.000 kroner.
Nå skal klubben sette inn støtet overfor samarbeidspartnere, bedrifter og næringslivet. Kristiansen har et godt håp om å passere en million kroner 1. desember.

Gave 1: Kan selge billetter

En av gladmeldingene som ventet mandag morgen, var at torsdagens kampsponsor, Hamar Arbeiderblad, gir fra seg retten til å dele ut inntil 3.000 billetter.
- Vi syntes det var feil at vi skal dele ut gratisbilletter til et så attraktiv oppgjør som mot Stavanger, når klubben kan klare å selge like mange, og tjene gode penger i en vanskelig situasjon, sier konsernsjef Hans Jørgen Øveraasen i Hamar Media AS, som eier HA.
Erik Kristiansen jubler, og anslår at det er mulig å tjene 200.000 kroner, basert på at det sist ble delt ut nesten 2.000 billetter:
- Vi har et godt håp om klare å selge like mange, og det er en flott gave til oss, så skal vi sørge for at HA får en ny kamp senere.

Gave 2: Lodder ut?

I tillegg har Storhamar ytterligere en god inntjeningsmulighet på om lag 200.000 kroner i form i et lotteri, basert på en gave.
- Vi er i tett dialog med noen som kan tenke seg å gi oss en gave til en verdi av om lag 200.000 kroner. Tanken er å selge 1.000 lodd à 200 kroner pr. stykk og lodde ut gevinsten. Hvis vi lykkes med disse to tiltakene, er vi godt på vei til den første millionen.
I går formiddag var også verdien på auksjonen klubben har satt i gang sammen med samarbeidspartnere, på drøyt 61.000 kroner.
- Denne går til 31.12. i første omgang, og det kommer stadig inn nye ting, sier Kristiansen.
HA-sporten har fått tips om at det blant kommer spillertrøyer fra både Patrick Thoresens SKA St. Petersburg og fra New York Rangers-spiller Mads Zuccarello Aasen, med underskrifter fra samtlige spillere på lagene.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke