buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ENIG: Johan Ramstedt er muntlig enig med Storhamar Dragons. Den svenske løperen kommer fra ungarsk hockey.
 
Tror Ramstedt kan bli et scoop
Pål Johnsens tidligere lagkamerat fra tiden i Skellefteå, Johan Ramstedt (31), er muntlig enig med Storhamar. Johnsen mener nyervervelsen kan bli et skikkelig scoop i norsk hockey. Les også: Avklaring i nær framtid

Publisert: 23.jul.2009 05:09
Oppdatert: -

HAMAR: Johan Ramstedt var et av Hockey-Europas største talenter, og hadde stor suksess på Sveriges U18-landslag og i svensk hockey.

- Han var Europas beste junior. De siste årene har han stagnert litt, men han er fortsatt veldig bra, sier Pål Johnsen.

- En poengprodusent
Han spilte i rekke sammen med Ramstedt i tiden i Skellefteå, og er positiv til at løperen nå kommer til Storhamar Dragons.

- Han kan bli et bra scoop i norsk hockey. Vi er heldige som har fått ham, mener Johnsen.
I tillegg til å være en fin type, som etter Storhamar-veteranens mening vil gli rett inn i miljøet, beskriver Johnsen 31-åringen som en kvikk og teknisk spiller med gode skøyteferdigheter.
- Han er vel god nok til å spille både ving og senter. Uansett er han en offensiv type, som produserer målpoeng. Det trenger vi. Nå er han også over tretti år, og det betyr rutine. Det trenger vi også, i vår unge tropp, mener Johnsen.

Tjällden involvert
Tidligere Storhamar-back Mikael Tjällden kjenner også til Ramstedt. Han har vært involvert i overgangen.

- Jeg har ikke rukket å snakke med Pål Johnsen ennå, men har snakket med Tjällden, forteller Ramstedt, som produserte 76 poeng (23-53) på 37 kamper i ungarsk hockey for Sport Club forrige sesong.
Året før spilte han for Brunico i Italia, og hadde 20 poeng (2-18) på 18 kamper.
- Jeg gleder meg til å komme til Norge og Storhamar. Det har vært litt annerledes hockey, spesielt i Ungarn.

- Hamar er en fin by
Svensken forteller at han ikke vet så mye om hva som venter, annet enn at han har fått med seg at Storhamar og Vålerenga har vært de ledende lagene i lang tid.

- Jeg har også vært i et bryllup i Hamar en gang, og vet at det er en fin by, sier Ramstedt, som regner med at signeringen blir sluttført ganske snart.
- Vi er muntlig enige. Jeg er klar for å skrive under på kontrakten, og vil gjøre det så fort de sender papirene, sier Johan Ramstedt til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat