25. jun
GLEDE OG SORG: Her må Tommy Johansen se langt etter pucken. Det ble 0-5 til slutt. Trøsten er at det har kommet inn en million kroner totalt for å hjelpe klubben.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Trøstet seg med én million kroner
Trener Michael Smithurst var skikkelig misfornøyd med null mål og null poeng, men er utrolig imponert over at det har kommet inn en million kroner totalt for å hjelpe klubben.

Publisert: 29.nov.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
Det kom inn 400.000 kroner fra aksjesalget bare i går.
- At det er oppe i en million kroner er helt fantastisk. Jeg kan ikke bruke andre ord. Det viser hva Storhamar Dragons og hockey'n betyr for folk, sier Smithurst, og legger til:
- Nå hviler det et lite ansvar på oss i forhold til å prestere. Men vi har fortsatt alt å vinne denne sesongen, slik jeg ser det, sier Dragons-treneren.

100.000 hver dag

Daglig leder Erik Kristiansen var også en glad mann i går, selv om det ble 0-5-tap mot Stavanger.
- Dette er jo kjempemoro. Entusiasmen er helt vanvittig. Det viser at hockey har en sterk posisjon i fylket vårt, sier Kristiansen, og fortsetter:
- Nå har vi et tempo på 100.000 kroner hver dag, og vi må fortsatt holde trøkket oppe. Vi skal ha en offensiv medlemsverving med et mål om å få 1.000 nye medlemmer i elite, og vi skal bruke arrangementene for alt de er verdt fram mot 31. desember.
- Det ble solgt aksjer på kampen mot Stavanger for 27.000 kroner, og det ble vervet 34 nye medlemmer. Det er veldig bra, sier Erik Kristiansen.

Markedssjef til uka

Han ser også for seg annet salg.
- Planen er at den nye markedssjefen skal starte til uka, sier den daglige lederen, som ikke kunne gå nærmere inn på hvem som sto bak det enorme aksjekjøpet i går.
Etter det HA-sporten erfarer er det Svein Skarpmo som skal inn på salgssiden. Han er mest kjent fra tida i Nybergsund Fotball. Han står også bak flere store arrangementer i Trysil.

- et flaggskip

Stavanger-trener Petter Thoresen var mest fornøyd med 5-0-seieren i går kveld, men også han er imponert over engasjementet rundt Storhamar i kampen om å unngå 15 minuspoeng.
- Jeg håper at Storhamar klarer å unngå 15 minuspoeng. Jeg mener at det er på isen at det skal kjempes om poeng. Men Storhamar må se på hvordan de driver. De må bli proffere, og de må ut og selge klubben. Storhamar er et flaggskip i Hedmark, og jeg håper klubben klarer å få inn mer inntekter, slik at de klarer å få dette i balanse. Det hadde vært moro, sier Stavanger-treneren, som både har spilt for og trent Storhamar.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke