23. aug
 
Tvilte på tallene
Et flertall i formannskapet etterlyste et mer detaljert regnskap for hva som går til bredde og hva som går til elite i Storhamar.

Publisert: 27.nov.2008 06:55
Oppdatert: -
HAMAR: Ordfører Einar Busterud sa det slik:

- Elite må klare seg sjøl. Vi dekker det som gjelder yngres. Problemet med regnskapet til Storhamar, er å få fram hva som i realiteten går til yngres og elite. Vi synes blant annet at 200.000 kroner i dugnad virker lavt. De må tydeliggjøre regnskapet, sier Einar Busterud, som også synes at det er et for høyt kostnadsnivå i yngres.
- 250 lisensierte spillere i Storhamar Ishockey yngres har større budsjett som Storhamar Håndball, mente Busterud.
Tore Tomter svarte slik:
- Vi har gitt dem tallene. De fikk dem søndag under en gjennomgang. Dette var sårende. Det å bli mistenkeliggjort på denne måten gir en vond følelse. Det er så fjernt fra det vi driver med, sier Tomter, og fortsetter:
- Dette er veldig komplisert. De ansatte fører ikke timeskjema. Det blir en skjønnsmessig vurdering, i forhold til faste kostnader. Det går definitivt i fordel yngres. Jukser vi med dette er vi ferdige. Når det gjelder de 200.000 som gjelder dugnad, er det dugnad knyttet opp mot A-laget. Dugnad opp mot hvert enkelt lag er ikke med her, sier Tore Tomter, som håper ting løser seg for kunstløp også.
- De gjør en kjempejobb og utnytter istid.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke