20. jun
Ikke mål: Lars Erik Hesbråten fikk denne feite muligheten i den andre perioden, men sjansen føyde seg inn i rekken blant en av de misbrukte. Alle Foto: Jacob Sundblom Nygaard
 
Umulige Dahlberg ødela dagen
Storhamar spilte bra og hadde god kontroll i egen sone, men Nicklas Dahlberg ødela dagen for Hamar-laget. Frisk-målvakten reddet 39 av 40 skudd og tre avgjørende straffeslag.

Publisert: 13.jan.2014 04:13
Oppdatert: -
Asker
De fleste på tribunen satt bare og ventet på at Dragons skulle avgjøre og score 1-2-målet.
Målet kom aldri, tross utallige store muligheter. Istedenfor gikk altså Asker opp og vant på straffer.
Likevel klarte Jimmy Andersson å se bak resultatet.

som i starten

- Vi har slitt en stund med å komme tilbake til start, men de siste kampene mener jeg vi har tatt et stort skritt mot der vi var på vårt beste, sier Jimmy Andersson, og utdyper:
- Det går på at alle jobber knallhardt og gjør ting enkelt. Det hjelper oss veldig hvis en løper blir med ned og hjelper backene. Mot Frisk synes jeg vi fikk til mye av den type spill. Til slutt er det vel ufortjent at vi ikke vinner, sier svensken.
Pål Johnsen, dragenes eneste målscorer i går, hang heller ikke veldig med hodet.
Han mente likevel at det burde vært scoret flere mål. Dragons hadde nemlig 40 skudd, og kun ett resulterte i nettsus.

- Litt udyktighet

- Det er for dårlig. Litt udyktighet at vi ikke klarer å sette flere, men keeperen deres gjorde en meget god kamp. Vi kunne nok presset han litt hardere og stått med flere mann foran mål. Vi gjør en solid og bra bortekamp, men det tar bort mye av gleden da vi ikke klarer å avgjøre, sier Johnsen.
I garderobepraten etter kampen valgte Michael Smithurst et positivt tonefall ovenfor elevene sine.
- Jeg synes dette var en av våre bedre kamper på borteis denne sesongen. Vi er der vi burde være, og framstår slik vi skal når vi spiller borte. De klarer ikke spille lange angrep fordi vi stresser dem og jobber knallhardt. I undertall, eller egen sone generelt gjør vi en kjempejobb. Vi slipper de tross alt bare til 20 skudd, sier Michael Smithurst, som allerede begynner å glede seg til sluttspillet.

Fikk noen svar

- Det er litt dårlig at vi ikke scorer flere med 40 skudd, men Frisk hadde en keeper som reddet dem. Jeg fikk likevel en del svar i forhold til det som skal skje etter februar, sier Smithurst.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke